Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelés után normális a...

Gyökérkezelés után normális a láz?

Figyelt kérdés

Tegnap napközben gyökérkezelték az egyik rágófogam.

Magándoki csinálta,nem fájt,most is csak picit érzékeny (de lehet csak az ínyem érzem).

Viszont ma hajnalban is belázasodtam,és most is.

Lehet ez a fogamról? Nincs még benne gyógytömés sem,majd pár nap múlva tesz csak.

2013. okt. 30. 16:21
 1/2 Nemko77 válasza:
2 gyökér kezelt fogam is, de nem emlékszem, hogy lázas lettem volna... Hozzá teszem elég erős szervezetem van, tehát lehet ezért nem. Úgy rémlik, mintha említette volna amúgy a fogorvosom, hogy előfordulhat, szerintem nincs miért aggódni.
2013. okt. 30. 16:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen előfordulhat mivel gyulladásban van!De antibiotikumos elméletileg kezelés után nem hagyják üresen,hanem tesznek rá egyből antibiotikumos tömést,ameddig végleg le nem zárják, ill addig nem zárják le ameddig gyulladásban van.
2013. okt. 30. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!