Így kell és lehet viselkednie egy emberrel a fogorvosnak? Milyen és mennyi jogom van? Beszélhet így egy pácienssel? (SZTK fogorvos)
Persze mondanom se kell, hogy kapkodott, egyáltalán nem finomkodott, ha már szerinte hisztizek, akkor kapjam amit kérek.
Többször közölte velem, hogy annyira spriccel a vérem, (mintha az én hibám lenne, és direkt csinálnám) hogy fel kell miattam vennie egy arctakaró fejpajzsot (nem tudom mi a neve), és még a ruhám is véres lett.
Mondjuk fölálltam volna és fizetés nélkül távozok, előtte elküldtem volna a jó qrva anyjába!
Sztk-s orvosról nincs jó véleményem, egy foknyaki kopást lyuknak gondolt, hát ha kifúrja, ma nem lennének fogaim. Amúgy ez a Zuglói sztk-ban volt egy alkesz, folyamatosan bagozó nő vol ta fogorvos úgy tíz éve, azóta nem tudom mit változott de én csak egy nagy fogorovsi maszek klinikán hagytam megcsináltatni a fogaimat.
Kedvesség, mosoly, türelem, semmi sem fájt, pedig 6 fogat koronáztak.
Igaz hogy több százezer forint volt de nem bántam meg sőt, nem is mennék máshova!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!