Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelés után fájni fog...

Gyökérkezelés után fájni fog a fogam?

Figyelt kérdés

Holnap megyek gyökérkezelésre,magától a kezeléstől nem félek bár lehet,hogy egyenlőre nem is fogja megcsinálni a doki.Inkább attól félek,hogy a gyökérkezelés után ha kimegy az érzéstelenítő akkor mennyire fog fájni.

Szerdán voltam akkor kifúrta és kitisztította,és tett be egy próbatömést.Amikor kiment belőle a lidokain majdnem elájultam úgy fájt.Vetem be egy fájdalomcsillapító.Szerencsére utána csütörtökön pénteken semmi gond nem volt.Szombat este kezdett el fájni,éjfél körül már annyira fájt,hogy muszáj volt megint bevennem fájdalomcsillapítót.Ma vasárnap már 18 óra körül bevettem a fájdalomcsillapítót mert be is van dagadva kicsit és már a szemem is fájt.holnap megyek vissza a dokihoz.Nem tudom,hogy mit fog csinálni.Valószínűleg kapok először valami gyógyszert,hogy a gyulladás elmúljon,legalábbis remélem.

2013. nov. 3. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Dalacin kapszula jó rá.

Nekem két fogam van gyökér kezelve, nem volt utána nagy fájdalom. Az egyik sokáig nyitva volt és otthon kellett hyperollal öblögetnem egy hétvégét, csak utána tömték be.

2013. nov. 3. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálad a gond az hogy begyulladt, az persze hogy fáj. Az orvos valószínűleg kitisztítja és újabb gyógyszeres cuccot rak be ideiglenes töméssel.

Szerintem egyébként ha a gyulladás már ilyen elviselhetetlen tüneteket okoz, legjobb ha kipiszkálod az ideiglenes tömést, és alaposan kimosod-öblögeted a fogad.

2013. nov. 3. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Dalacin kell. Én egyébként nem kértem érzéstelenítőt egyáltalán nem fájdalmas csak furcsa érzés.
2013. nov. 3. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Én cataflamot kértem mert ez ismertem és szedtem már.

Bár ez a vízben oldódó változatot most szedem először.

Köszönöm a válaszokat.

Nem igazán tudom,hogy most a fogam fáj napközbe vagy pedig a nyelvem alatti gyulladás.

Amikor megcsinálták a röngent nagyon felsértették a nyelvem alatt és az most nagyon csúnyán be van gyulladva.

2013. nov. 3. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha pálinkával öblögeted az is jót tesz:)

Hagyd állni a szádba, nekem elmulasztotta hosszabb időre a fájdalmat mikor bevolt gyulladva ínyem még gyökérkezelés előtt.

2013. nov. 4. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!