Fájni fog? Gyökérkezelés lesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hátsó rossz fogamnak nincs meg a belső oldala konkrétan, egy éve kb. de nem mertem el menni eddig vele fogorvoshoz, mert nem fájt(saját lustaságom miatt lett ilyen), eddig nem fájt de most húsvétkor egyszer meg szívtam, és mintha a fogból egy nagyon kicsi gombóc megmozdult volna kifele, és el kezdett fájni, ha nem piszkálom és szívom, akkor nem fáj, de most már el megyek fogorvoshoz, mert nem szeretném, hogy tovább fajuljon a dolog, itt a környéken nagyon jó fogászat van, rengetegen dícsérik, mire számíthatok? Olvasgattam és szerintem gyökérkezelik majd, lehetséges ez? Fájni fog?2013. ápr. 5. 19:04
1/6 anonim válasza:
Kapsz egy érzéstelenítőt, és az égvilágon semmit nem fogsz érezni.
2/6 A kérdező kommentje:
Óh, hát legyen igazad, köszönöm a választ! :)
2013. ápr. 5. 19:17
3/6 anonim válasza:
Az én dokim lefűrészelhette volna az állkapcsomat, akkor sem fájt volna. Lóerős szervezetem van, ezért mindig erősebb fájdalomcsillapítót kapok és csak jeleznem kell, hogy még mindig kevés. Kezelés alatt bátran jelezd, ha egy picit is fáj. Köteles tovább érzésteleníteni az orvos.
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, de itt fizetni is kell,+ időpontot kell egyeztetni, de helyben csinálnak röntgent, meg minden. Szájsebészeik is vannak...:)
2013. ápr. 5. 19:29
5/6 anonim válasza:
Az én dokim is privát, szájsebész is, amugy meg egy angyal. Igaz, egy vagyont hagytam nála húsvét előtt, de olyan lett a mosolyom, mint Gina Lollobrigidáé.
6/6 A kérdező kommentje:
Itt is van 2 szájsebész, nagyon korszerű gépek, stb, nem olcsók, de inkább itt csináltatom meg, mint valami suli orvosnál, remélem nem nagyon fog fájni , mert én rettegek a fogorvosoktól, mert egyszer kis koromban egy gyökér állat nagyon meg kínzott..:(
2013. ápr. 6. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!