Mennyire fog fájni? A többi lent.
Figyelt kérdés
Napok óta fáj a fogam, de nem tudtam elmenni fogorvoshoz. Tegnap elmentem, kaptam egy érzéstelenítőt, aztán röntgen. Elkezdte fúrni de nagyon fájt. Kaptam még egy szurit, de nem igazán használt. Nagyon fájt még így is. Gyökérkezelni akarta, de amikor elkezdte akkor már annyira fájt, hogy elsírtam magam. Kaptam ideiglenes tömést. Valami gyógyszeres idegölő azt mondta és ezen kívül még fájdalomcsillapítót és augmentint. Tegnap reggel történt mindez és azóta nem kellett bevennem fájdalomcsillapítót. Ma megyek vissza este 6 körül, hogy normálisan elkezdje a gyökérkezelést. Arra lennék kíváncsi, hogy vajon mennyire fog így fájni? Valamivel jobb lesz mint tegnap? Mire számítsak. Előre is köszi a gyors válaszokat :)2013. okt. 29. 11:39
1/3 anonim válasza:
Milyen orovs az aki nem tud ugy beadni érzéstelenitőt,hogy ne érezz semmit?
Nekem ma gyökérkezelték az egyik fogam,előtte napokig fájt,érzéstelenitett,semmit nem éreztem a büdösön kiül,amivel jár...
2/3 A kérdező kommentje:
nem tudom... eddig nekem se fájt soha. húztak, tömtek, gyökérkezeltek... azt hittem azért fájt, mert annyira be van gyulladva.
2013. okt. 29. 16:12
3/3 anonim válasza:
Nekem felvagtak az inyt a bolcsessegfogam felett lent es masodik injekcio utan csak azt a pontot ereztem rendesen ahol be volt gyulladva es szetvagni keszult. Ez volt az elso elmenyem a fogorvosnal. Kezdok szerencseje -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!