Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire vagytok hűségesek a...

Mennyire vagytok hűségesek a fogorvosotokhoz? Bíztok benne?

Figyelt kérdés
Én képtelen vagyok rá, már a 30. fogorvost is fontolgatom, hogy otthagyom és másikat keresek, egyiknél sem érzem, hogy megbíznék benne és jó az amit csinál. Nektek is volt olyan, hogy jártok egy dokihoz, aztán egyszer csak nem mentek többé?
2013. júl. 25. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:
az en fogdokim egesz jo munkat vegzett mindig, kar hogy elment a rendelotol
2013. júl. 25. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk én nem járok nagyon gyakran, de amikor kell, akkor én mindig ugyanahhoz megyek vissza, aki már kb 15 éves korom óta kezeli a fogaimat. Nagyon jól dolgozik, marha tartós a munkája (amit akkor 15 éves koromban megcsinált fogamat - amit máshol ki akartak húzni, ő felépítette. Nem hitegetett, 2-5 évet ígért, de most 18 évvel később kellett csak gyökérkezelni és újra felépíteni).

Ráadásul az én parámmal csak benne tudok megbízni, úgyhogy én épp a másik véglet vagyok, tehát kizárt, hogy elmenjek máshoz. De ha nem bízol a dokidban, akár emberileg, akár szakmailag, akkor nem kell ezen aggodalmaskodni, addig érdemes keresni, amíg meg nem találod azt, akire nyugodtan rá mered bízni magad...

2013. júl. 25. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen hűséges vagyok, de én normális szemészt nem tudok találni. Egyszer találtam, imádtam, de 2 évig járhattam csak hozzá, mert más területen helyezkedett el, már nem dolgozik orvosként.
2013. júl. 25. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!