1/7 anonim válasza:
Minden kutya, fajtától független hűséges a gazdájához, ha jól bánik vele a gazdi.
2/7 A kérdező kommentje:
:)
2013. jún. 18. 20:53
3/7 anonim válasza:
Csak érdekesség:)
A fajtát Mexikóban tenyésztették ki, annyi volt az utcákon az emberi fekália, hogy gondolták ez a kutya majd feleszi.
Elsődleges célja a fajtának ez volt.
5/7 anonim válasza:
Nekem csivaváim vannak és nem idegbetegek! Hűségesek nagyon, sose mennének el tőlem és mindíg lesik merre vagyok, szépen jönnek mellettem akár póráz nélkül is, bármikor visszahívom egy szavamra jönnek.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!
2013. jún. 19. 08:03
7/7 kittike768 válasza:
Nem idegbetegek !!! Nekem is csivim van akár póráz nélkül is jön utánnam :) szólok neki és már ott van nagyon ragaszkodó fajta :D :) aki magányos annak melegen ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!