Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mik voltak a jelei annak, ha nem voltatok hűségesek?
Figyelt kérdés
Az általános jeleken kívül mire figyeljek? Tudom, ezredik ilyen kérdés, de mindenhol ugyanazokat írja mindenki. Most arra lennék kíváncsi, hogy aki ilyen helyzetben volt, ott a barátnő/feleség miből kellett (volna) hogy észrevegye, nincs egyedül?
Köszönöm! És nem fogok ítélkezni. :)
2013. jún. 1. 17:24
1/17 anonim válasza:
van aki idegesebb lessz..van aki meg kedvesebb lessz a megcsalt féllel...
2/17 anonim válasza:
Ha nem bízol meg benne szakíts.
Am sokat kimarad.Az az első
3/17 A kérdező kommentje:
Tehát ha sose volt bújós típus, és most pár hete nagyon kedveskedik, bújik, reggel jön és puszilgat, az gyanús?
Házasság és gyerekek vannak, nem szakítok csak úgy habókra.
2013. jún. 1. 17:28
5/17 anonim válasza:
sajnálom ők nem tudják, mindig csak a nők
ha igazán ismeri a nő a férfit, olyan kicsi dolgokból, ezért nem érti a férfi, de a nő egyből rájön N
6/17 anonim válasza:
első vagyok..Hát az hogy ilyen nem feltétlen az amire én gonoltam:D lehet csak szimplán jó időszaka van:)
7/17 A kérdező kommentje:
Nincs senki, akinek saját tapasztalata van? Vagy a férfiak ennyire összetartanak, hogy még tippet sem adnak a nőknek? :)) Én pl tudok írni sajátságosabb dolgokat, amik figyelmeztetőek női részről, biztosan férfi részről is van ilyen.
2013. jún. 1. 17:34
8/17 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Mióta vagytok együtt
9/17 A kérdező kommentje:
30-as pár, 6 éve együtt.
2013. jún. 1. 17:39
10/17 anonim válasza:
Én 4 évig éltem együtt egy lánnyal és nem volt sem vak sem sík hülye de sose vette észre mikor félre léptem... biztos vannak jelek de ha vki komolyan csinálja akkor úgysem veszel észre semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!