Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mik voltak a jelei annak, ha nem voltatok hűségesek?
Az általános jeleken kívül mire figyeljek? Tudom, ezredik ilyen kérdés, de mindenhol ugyanazokat írja mindenki. Most arra lennék kíváncsi, hogy aki ilyen helyzetben volt, ott a barátnő/feleség miből kellett (volna) hogy észrevegye, nincs egyedül?
Köszönöm! És nem fogok ítélkezni. :)
Tényleg az a gond, hogy bújósabb lett? Nem lehet, hogy tényleg TŐLED vár valami újítást, s próbál ehhez támpontot adni neked??? Nem mindig megoldás az, hogy megmondja, hogy több szexet és érzékiséget akar tőled. Te meg azt mondod erre, hogy fáradt vagy mert egész nap a gyerekkel vagy meg melózol.....
Tudnám még osztani az észt, de inkább egy saját szösszenet: Sosem csaltam meg a feleségem, de a féltékenysége megölte a házasságunkat. S inkább kiléptem belőle (nem egy másik nőhöz), minthogy a féltékenységét nézzem, meg hallgassam az átlátszó kérdéseit, amire mindig az igazat mondtam. S természetesen sosem volt bizonyos abban, hogy megcsalom... mert nem csaltam meg.
Szóval: csak hajrá, ha oda lesz az ő bizalma akkor pedig várunk vissza ide egy újabb remek témával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!