Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mik voltak a jelei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mik voltak a jelei annak, ha nem voltatok hűségesek?

Figyelt kérdés

Az általános jeleken kívül mire figyeljek? Tudom, ezredik ilyen kérdés, de mindenhol ugyanazokat írja mindenki. Most arra lennék kíváncsi, hogy aki ilyen helyzetben volt, ott a barátnő/feleség miből kellett (volna) hogy észrevegye, nincs egyedül?

Köszönöm! És nem fogok ítélkezni. :)

2013. jún. 1. 17:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De ő nem profi. Elméletileg ha csinálja, észre kéne vennem. De nem tudom eldönteni.
2013. jún. 1. 17:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg. Együtt vagytok 6 éve és ez eszedbe sem jut?minek töprengsz ennyit? Kérdezd meg,bármit mond,látni fogod a szemében az igazat.
2013. jún. 1. 18:09
 13/17 A kérdező kommentje:
kérdeztem már, akkor meggyőzően azt mondta, hogy nem. Igaz ez fél éve volt, azóta lett még gyanúsabb.
2013. jún. 1. 18:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Tényleg az a gond, hogy bújósabb lett? Nem lehet, hogy tényleg TŐLED vár valami újítást, s próbál ehhez támpontot adni neked??? Nem mindig megoldás az, hogy megmondja, hogy több szexet és érzékiséget akar tőled. Te meg azt mondod erre, hogy fáradt vagy mert egész nap a gyerekkel vagy meg melózol.....

Tudnám még osztani az észt, de inkább egy saját szösszenet: Sosem csaltam meg a feleségem, de a féltékenysége megölte a házasságunkat. S inkább kiléptem belőle (nem egy másik nőhöz), minthogy a féltékenységét nézzem, meg hallgassam az átlátszó kérdéseit, amire mindig az igazat mondtam. S természetesen sosem volt bizonyos abban, hogy megcsalom... mert nem csaltam meg.

Szóval: csak hajrá, ha oda lesz az ő bizalma akkor pedig várunk vissza ide egy újabb remek témával.

2013. jún. 1. 18:40
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Nekem például zölden villog a köldököm.
2013. jún. 1. 19:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Mindig ez a para....annyira félsz,hogy megcsal és rémeket látsz. Lépj ezen túl, mert rá megy a kapcsolatod.Nem kell,hogy minden mozdulatára legyen magyarázat. Az ember kedve és hangulata is változó. Fő a bizalom!!!
2013. jún. 2. 09:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Nos, mi lett azóta, kedves kérdező? Remélem minden oké :) Kérlek válaszolj, ha van kedved, akár priviben is.
2015. aug. 25. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!