Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mennyire hűségesek a barátnők? Ez miből
szűrhető le?
Figyelt kérdés
5 hónapja jöttem össze a barátnőmmel, de még mindig nem tudok benne bízni. Igazából én úgy érzem, hogy jól érzi magát velem és nagyon szeret, de más kalandok is érdekelnék. Félek, hogy előbb utóbb befűzi valaki, vagy bármi. Ez mennyire fordul előre gyakran? Nagyon sok megcsalásról hallok még szűk baráti körön belül is, pedig tisztességes emberekkel barátkozom....
Honnan lehet tudni, hogy igazán szeret? Néha verseket is szokott írni. Látom rajta, hogy nagyon szeret. De ez nem biztosíték szerintem semmire. Vagy de? Van biztosíték? Tudom, hogy komoly párkapcsolat alapja a kölcsönös bizalom, de tapasztaltam már furcsa dolgokat mégpedig a másik oldalról, amikor én feküdtem egy olyan lány ágyában, aki oda volt a barátjáért!!... Tehát nehéz megbíznom most a saját "komoly" kapcsolatomban...
2013. jún. 17. 22:29
1/5 anonim válasza:
ha jól viselkedsz vele, akkor le sem tudod vakarni magadról
2013. jún. 17. 22:32
2/5 A kérdező kommentje:
A másik probléma, hogy nem áll szilárd anyagi alapokon a kapcsolat, (nincs elég pénz normálisan kikapcsolódni, sokat veszekszünk a helyzetek miatt, stb) ez pedig ha nem is megcsalásalap, de ezek mellett csábító lehet számára egy újgazdag srác aki fűzi a barátnőmet. És idővel áttörik a jég, nem?
2013. jún. 17. 22:33
3/5 anonim válasza:
Ha befűzhető nem kár érte. Légy majd hálás annak aki befűzte, ha ne adj isten előfordulna!
2013. jún. 17. 22:42
4/5 anonim válasza:
Ehhez tudni kellene milyen milyen a barátnős,ha az ember szerelmes nem gondolkodik megcsaláson...ha elmúlik a szerelem,na akkor majd eldől minden.
2013. jún. 17. 22:42
5/5 anonim válasza:
Általában annyira hűségesek a barátnők amennyire magabiztosak magukban a barátjuk! Különben meg bárki szedné el tőled a barátnődet te akkor is előtte voltál..pont olyan mintha felbontok egy italt és beleiszok a példa kedvéért jó nyálasan..aztán egy szerencsétlen pali kikapja a kezemből és utánam megissza...hát akármit is csinál..akármennyire is szeretné azt hinni, hogy ő jobb nálam azt az italt akkor is előtte én húztam meg ő csak utánam következik ha feje tetejére is áll...na most akkor ki a vesztes? Én mindig ilyenekkel nyugtatom magam aztán ebből kifolyólag nem féltékenykedek és eddig még -tudtommal :-) - nem csaltak meg, de ha mégis, hát....egészségükre :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!