Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Általában nektek mindig van párotok? Nincsen szünet 2 kapcsolat között?
Attól függ milyen volt az előző kapcsolatom! Ha nagyon szeretem akkor több idő akár 1 év is kell. Ha nem volt már jó a kapcsolat, akkor elég néhány hónap!
22N
Eddig egyszer voltam szingli, 18 évig, azóta nem, és remélem többé nem is leszek! :)
(Elméleti síkon: mindenképp időre lenne szükségem, hogy teljesen elfelejtsem a volt párom, mielőtt új kapcsolatba kezdenék. Ez nálam sok idő lenne, évekig lennék egyedül ilyen esetben :D )
Nagyon változó. Lehet több év, de pár hónap is.
22l
Nekem csak az furcsa, hogy ilyen hamar találtok új pasit? Hogy eldöntitek, hogy mostantól nem leszek szingli, és már meg is van az új csávó? Mert nehéz ám rendes fiút találni. Általában nem megy egyik hónapról a másikra, sokan hosszú évekig keresik.
Persze mindenkinek más az igényszintje.
kamus gyk-s nők
valojában addig nemszakítanak amig nincs más jelentkező
minek legyenek egyedül?
Ezen gondolkodok én is,azért kérdezem :)
Az exem rám pár hétre összejött valakivel,akit alig ismert vagy még nem annyira,ő átba*ta,majd utána pár hónap után összejött a mostani párjával,és nem értem mert 18 éves koráig nem volt senkije,én voltam az első,most meg.... :/ Miénk különleges volt,de már az fáj hogy nem is ugy tart számon,mint az első igazi szerelmét,és ez azért fáj,legalább ennyire emlékezne...azért kérdezem :) 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!