Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a srácokról, akiknek általában nincs barátnőjük, nem sikeresek a randizgatásban?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 20:42
1/11 mainstream 95 válasza:
Megint kibeszéltek a hátam mögött?!
3/11 anonim válasza:
semmit, mert egyszerűen nem foglalkozom velük.
1. mindenki foglalkozzon saját magával, ne azzal, hogy a másik milyen, illetve, hogy miért nem sikeres, vagy miért nincs barátnője.
2. nekem am. is van párom, de amikor nem volt, akkor sem foglalkoztam ezzel
4/11 anonim válasza:
Leginkabb semmi. Minenkinek maganugye, hogy van-e valakije.
6/11 schocko válasza:
Utóbb majd lesz nekik...amikor a többiek már nagyon unják barátnőjüket, feleségüket, talán nekik éppen akkor megy majd legjobban...
7/11 anonim válasza:
hát ez negatív érték a vonzalomban a lányoknál :D az "udvarlásban" sikereseket szeretik, ugyanúgy mint a többi emlős állat, és a madárfajok is az alfákra mennek akiken látják hogy a többi nőstény is hozzájuk megy
8/11 anonim válasza:
a 7est cáfolnám. mostanában az alfa a kigyúrt pénzes szépfiú. nahát én azokból az üresfejűekből nem kérek!
10/11 anonim válasza:
Megértem őket. A mai csajoknak úgyis csak a külső meg a vagyon számít. Engem is nem rég lefikáztak srácok és lányok, hogy de ronda vagyok. Szomorú, hogy ilyen kis senkik, akiknek semmi gondjuk az életben abból élnek, hogy másokat gúnyolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!