Az aftámat kezelhetem szájvízzel?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 09:49
1/6 anonim válasza:
Nekem elmúlik nagyon gyorsan tőle, listerine total care van itthon, az legalábbis jó rá. Ha folyamatosan este is használod, akkor nem is jön ki az afta.
2/6 A kérdező kommentje:
én Original Listerine-t vettem, bízom benne, hogy jó lesz ez is.:)
2013. jún. 24. 17:08
3/6 anonim válasza:
Azért nem ártana valami erősebb , mondjuk Glykosept , Corsodyl ...
Ha a pici Sutton - aftád van , akkor pár nap alatt elmúlik ...
4/6 anonim válasza:
20 évet szenvedtem aftától. Volt eset, amikor 3 volt a számban egyszerre. Szóval elég nagy tapasztalatom van a témában. Mindent kipróbáltam amit csak orvos, barát, rokon, vagy fórumokon ajánlottak, de igazán egyik sem segített. Kb. fél éve a rádióban hallottam a teafa olajról, hogy az egy csodaszer, és többek között afta ellen is jó. Kipróbáltam, és azóta nincs aftám, illetve ha mégis megsértem a szám, akkor sem lesz belőle az a klasszikus nagy fájdalommal járó afta, és 2-3 nap alatt be is gyógyul. Használata annyi, hogy naponta 3-szor 1-2 cseppet a nyelvvel körbekenni a szájüregben, 5-10mp után jó alaposan ki kell öblíteni. Igaz, hogy iszonyúan rossz az íze, de az aftával járó fájdalomhoz képest semmiség.
5/6 anonim válasza:
jó rá a pálinka vagy whiskey is, én azzal csinálom. egy teáskanálba öntök egy kicsit és azzal megöblögetem.
6/6 sZamu válasza:
Én a helyedben nem kezelném semmivel, hanem a kiváltó okot szüntetném meg. 30 évig évente többször volt aftám, az utolsó 2 évben folyamatosan volt. B12 hiányom volt, ez vérvételen derült ki, szedem a B12-őt, azóta semmi bajom. A magnéziumom is alacsony volt, azt is szedem, de szerintem a B12 hiánya okozta, az tuti hogy összefüggésben van az immunrendszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!