Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogmosás fogkrémmel, és...

Fogmosás fogkrémmel, és szájvízzel?

Figyelt kérdés
Először fogat mosok, és utána 3x öblítsek vízzel, vagy szájvízzel öblítsek 3x? Eddig nem volt szájvizem, csak fogkrémmel mostam fogat. Hogyan kell használni?
2012. okt. 2. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Szájvízzel elég 1x öblíteni.
2012. okt. 2. 10:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor vízzel ne öblítsek a fogkrém után?
2012. okt. 2. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne,mégis minek?
2012. okt. 2. 10:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor fogkrém után 1x öblítek szájvízel, és kész is :) Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. okt. 2. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a leghatásosabb ha fogat mosol, kiöblíted vízzel a szádban maradt fogkrémet, majd öblítesz egyet szájvízzel.
2012. okt. 2. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
először is fogselyem, utána fogmosás, vízzel egyszer szoktam kiöblíteni. Utána szájvíz, lötykölöd a szádban és kiköpöd, ennyi. Fogselymet kaja után szoktam, fürdéskor fogmosás, utána már nem eszem, lefekvés előtt meg szájvíz. De jó napközben is a szájvíz, meg reggel is, fogmosás után, átmossa a szájüreget.
2012. okt. 2. 13:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :-)
2012. okt. 2. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!