Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tapasztalatokra lennék kíváncs...

Tapasztalatokra lennék kíváncsi a Blanx fehérítő fogkrémmel kapcsolatban. Megéri megvenni? Használ?

Figyelt kérdés

#fogkrém #Blanx #fehérítő fogkrém
2012. febr. 4. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
A kávé-cigi-vörösbor-fogkő miatt elszíneződött fogakra való változatát használtam, amelyiknek vörösesbarnás a teteje és bambuszpor- és izlandi zuzmóval fehérít. Nagyon-nagyon-nagyon megéri az árát! Tényleg szuper összetétele van, nem tartalmaz kemikáliákat, tisztán mechanikai hatással, a fogzománc roncsolása nélkül fehérít és tényleg szemmel láthatóan fehérebbek voltak a fogaim, amíg ezt használtam. Csak azért váltottam, mivel mostanában sehol nem lehetett kapni - hol láttad?
2012. febr. 5. 00:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Rossmannban Székesfehérváron, de pestiekben is találsz szerintem. Pedig azért erre gondoltam, mert ez nem mechanikai hatással fehérít.. Így hátha nem lesz tőle érzékeny a fogam, mert bántaná a fogzománcot. De akkor lehet hogy vmit félreolvastam.
2012. febr. 5. 00:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Köszi szépen, akkor ideje felkeresnem egy Rossmant :) A fogzománcot amúgy - szemben a kémiai fehérítéssel - tuti nem károsítja, de a bambusz mikroszemcséiben lévő szilikadarabkák meg a zuzmókivonat a fő hatóanyaga, ami finoman ledörzsölgeti a lerakódásokat - viszont emiatt csak a saját természetes színedig fehérít, tehát ha nem elszíneződés miatt sárgásabb a fogad, akkor nem lesz tőle fehérebb. Nekem nagyon érzékenyek a fogaim, de ez nem okozott panaszt, szemben pl. a Hellerdent "White N Go" fogfehérítő ecsetelőjével, ami után kínszenvedés volt minden elfogyasztott túl forró vagy túl hideg étel/ital.
2012. febr. 5. 01:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is köszönöm a válaszod, akkor ezen felbuzdulva azt hiszem kipróbálom:)
2012. febr. 5. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:

És bevált végül?

[link]

Ilyen is van a Rossmannban?

2013. júl. 31. 17:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Még nem sikerült megvennem, de ellenben a Perl Weiss Hollywood White-ot használtam már, és az jó, de kivonták már sajna a forgalomból.

Ilyet nem láttam a Rossmannban amit linkeltél.

2013. aug. 12. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!