Tapasztalatokra lennék kiváncsi az önjáró takarítógépekkel kapcsolatban. Milyen vélemények vannak és mellyek a jobb gépek?
2011. febr. 22. 09:03
1/2 anonim válasza:
A családban van(volt)!
Olyan lakásban, ahol van tágas, szabad tér, ott elmegy. Nem szereti a bútorok, székek, asztalok lábait.
Kb. egy év után az akkumulátor telep bedöglött, a cseréje majd' annyiba került volna mint egy új gép. Azóta pihen!
2/2 anonim válasza:
Nekem nincs és nem is vennék.Na persze ha valakitől kapnék, nem adnám vissza. :)
De én úgy vagyok vele hogy ennyi pénzért meg csinálom én is, vagy felveszek egy takarító nőt, aki megcsinál mindent, nem csak a padlót.
tudom hogy tapasztalatot kértél, de remélem nem baj hogy megírtam a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!