Szájvízzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Ki melyik márkát ajánlaná?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam a Colgate termékeit illetve egy Listerine-t is de nem igazán tudom eldönteni melyik a jobb.2013. jún. 11. 11:07
1/5 anonim válasza:
Én Elmexet használok, nagyon szeretem, de elég drága.
A Listerine is jó, csak én nem szeretem az ízét.
A Colgate és társai szerintem nem sok mindenre jók.
2/5 A kérdező kommentje:
A Colgate-tel én sem voltam megelégedve, a Listerine az első héten meg elég durva öklendezéseket váltott ki nálam, most sem csípem az ízét de már megszoktam. Az Elmexet kipróbálom. Köszi a választ.
2013. jún. 11. 12:42
3/5 anonim válasza:
Igen, colgate és társait én se ajánlanám, ha nem csak egy kis mentolos vizet akarsz, akkor valami komolyabbat vegyél. Én listerine-t használok, a total care-t, nekem bejött nagyon. Tényleg erős az íze, de én csak este szoktam használni, meg van belőle most enyhébb ízű is. Előtte én is pont elmexet használtam, de valamiért a listerine mellett ragadtam. Valahogy sokkal simább a fogam reggelre utána, mint az elmex szájvíz után.
4/5 anonim válasza:
A citrusos Listerine egész jó,nem marja ki a szájat,mint a mentolosok.
5/5 anonim válasza:
Lila Listerine-minden benne van, ami kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!