Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó egy ívre? Van...

Fogszabályzó egy ívre? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Jól vagy rosszul sikerült? Nekem alul van egy rosszul álló fogam. Gondolkodom azon, hogy csak alulra tetessek fogszabályzót.

Köszi a választ!

2013. máj. 19. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a felsőre volt, de csak éjszakai.De a fogorvosoddal megbeszélheted.
2013. máj. 19. 13:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Az egyik fogorvos azt mondta, hogy szerinte elég az alsóra. Egy másik szerint meg mindkettőre kellene. Akik szerint mindkettőre érdemes, azzal szoktak riogatni, hogy akkor lehet, hogy nem illeszkedik majd a két fogsor. Egyébként állandóról lenne szó.
2013. máj. 19. 15:08
 3/4 anonim válasza:
igaza van annak a fogorvosnak aki azt mondja hogy mindkettőre kell. én egyszer már voltam fogszabis, ő csak a felsőre rakott... ez volt 2 éve. most elmentem egy másik fogszabishoz és ő mondta hogy az nem jó ha csak az egyikre raknak... így mégegyszer fogszabis lettem, ezaz :D de ő egy jó fogorvos ha érdekel megadom az elérhetőségeit
2013. máj. 19. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon ritka, hogy egy ívre raknak!

Nekem csak felülre kellett volna, mert az alsó tökéletes volt.

De egy év után raktak alulra is. :')

Szóval nem valószínű, hogy ha azt mondod, hogy neked csak alulra kell, akkor csak oda raknak.

2013. máj. 28. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!