Fogszabályzó egy ívre? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Jól vagy rosszul sikerült? Nekem alul van egy rosszul álló fogam. Gondolkodom azon, hogy csak alulra tetessek fogszabályzót.
Köszi a választ!
2013. máj. 19. 12:37
1/4 anonim válasza:
Szia!Nekem a felsőre volt, de csak éjszakai.De a fogorvosoddal megbeszélheted.
2/4 A kérdező kommentje:
Az egyik fogorvos azt mondta, hogy szerinte elég az alsóra. Egy másik szerint meg mindkettőre kellene. Akik szerint mindkettőre érdemes, azzal szoktak riogatni, hogy akkor lehet, hogy nem illeszkedik majd a két fogsor. Egyébként állandóról lenne szó.
2013. máj. 19. 15:08
3/4 anonim válasza:
igaza van annak a fogorvosnak aki azt mondja hogy mindkettőre kell. én egyszer már voltam fogszabis, ő csak a felsőre rakott... ez volt 2 éve. most elmentem egy másik fogszabishoz és ő mondta hogy az nem jó ha csak az egyikre raknak... így mégegyszer fogszabis lettem, ezaz :D de ő egy jó fogorvos ha érdekel megadom az elérhetőségeit
4/4 anonim válasza:
Nagyon ritka, hogy egy ívre raknak!
Nekem csak felülre kellett volna, mert az alsó tökéletes volt.
De egy év után raktak alulra is. :')
Szóval nem valószínű, hogy ha azt mondod, hogy neked csak alulra kell, akkor csak oda raknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!