Fáj! Nagyon! 18 éves lány vagyok kinőtt az a jobb alsó bölcsesség fogam észrevétlenül. Most nő a bal alsó és rettenetesen fáj, folyamatosan eszem a gyógyszert illetve cserszömörcés szájvízzel öblögetek. Mennyi ideig fáj körülbelül?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 18:29
1/5 anonim válasza:
Hát, nincs jó hírem, amíg ki nem nő, addig fájni fog. Én is így jártam, én állandóan rágtam azon az oldalon, hogy minél hamarabb áttörjön és kijöhessen.
2/5 anonim válasza:
nekem egyszerre jött ki szintén 18évesen mind a 4 bölcsesség fogam, kb.1-2hét volt. ne sima fájdalomcsillapítót szedj(bár pl.az algoflex forte nagyon jó), hanem olyat ami gyulladáscsökkentő is pl.cataflam. az ínyedet pedig kend be mentolos fogkrémmel időnként, az zsibbaszt kicsit.kitartás.
3/5 A kérdező kommentje:
rágjak azon? De hát így is nagyon fáj
2012. dec. 20. 18:47
4/5 anonim válasza:
az, hogy mennyi idő alatt nő ki az annyira egyén függő, nekem 13 évesen koromban kezdődött és 20éves koromra fejeződött be
minden szájban történő fájdalomra szegfűszeget használok, kicsit megrágod, és a fájdalom helyén tartod, a legjobb fájdalomcsillapító
jobbulást
5/5 anonim válasza:
Én 12 voltam amikor elkezdett kinőni az első bölcsesség fogam és egy év alatt nőt ki mind a négy. Rettenetesen fájt, voltam fogorvosnál is és azt mondta, hogy amíg nem nő ki addig fájni fog. Ő azt tanácsolta, hogy ne egyek azon az oldalon ahol éppen nő mert úgy nagyobb gyulladás lesz és semmivel se fog előbb kinőni a fog. Én úgy próbáltam enyhíteni a fájdalmat, hogy amikor otthon voltam jeget tettem az arcomra és amíg meg nem olvadt ott tartottam és jobb lett mindig, nagyon sokszor ezt a módszert alkalmaztam nekem bevált de gondolom ez is egyéntől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!