Bőlcsesség fog húzás utan ez természetes?
Ez termeszetes, sokaig tart amig az a lyuk teljesen osszeforr.
En varratszedes utan egy hettel mentem szajmutetre, mert valami kaja miatt begyulladt es ujra fel kellett vagni kitisztitani. Egy het antibiotikum utan elmult a gyulladas, szepen beforrt a vagas de a lyuk meg ott van. Hetek alatt egyre kisebb, de meg ott van.
Minden etkezes utan tiszta vizzel (ha lehet sos vizzel) oblogesd at a szadat. Ha lehet akkor moss fogat, de ha nincs ra lehetoseg, akkor sos vizes oblogetes. (azert sos mert annak a pH-ja egyezik a szajjal es hatasosabb, mint sima vizzel), es lehetoleg amig a lyuk ott van addig egyel a masik oldalon. Nekem kettot is huztak a jobb oldalon (ket bolcsesseg) kb. 2 honapja es a lenti lyuk meg mindig eleg 'nagy'.
Az egyik bölcsességfogam utáni lyukat összevarrták és szintben maradt.
A másikat 9 napja szedték ki és nem varrták össze. Elég nagy lyuk tátong most ott.
A tiédet meg összevarrták és lyuk tátong. Ezek a mai orvosok utolérhetetlenek :D
Viszont akkor nem értem miért nem varrják össze rendesen az összeset, hogy ne legyen ebből ilyen jellegű probléma.
Az összevarrottal 2 hét után már semmi se volt; simán fogat tudtam mosni mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!