Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Haifa Dent. Járt már itt...

Haifa Dent. Járt már itt valaki? www.haifadent.hu

Figyelt kérdés
Itt arab fogorvos is dolgozik, ismeri esetleg vki?
2009. szept. 16. 18:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is odajárok, és meg vagyok elégedve. Az érzéstelenítés nélküli kezelés hihetetlen, mert még az injekciót is érzéstelenítik előtte.
2014. nov. 11. 23:56
 12/15 Meridián1 ***** válasza:

Igaz a kérdés régi, de közérdekből akár manapság is olvashatja valaki a kommenteket.

Nekem őket ajánlották, mert nagyon profik és egy letört fogat is szépen vissza tudnak építeni, stb.

Azóta is oda járok ha baj van, nagyon figyelmesek és szakmailag magasan kvalifikáltak. Az ottani szájsebész főorvos is nagyon érti a szakmáját. Voltam már a keze alatt és elhihetitek hogy az ilyesmit nem bíznám csak úgy akárkire. Semmilyen nyelvi nehézség nincs, perfektül tudnak magyarul, nem bukhat semmi a kommunikáción.

Azt meg konkrétan hazugságnak gondolom hogy érzéstelenítés nélkül megcsináljanak egy gyökérkezelést, mert azt ember nem bírná ki.

De logikusan, miért ne kapna a delikvens érzéstelenítő injekciót? - Ennek semmi értelme...

És igen, egy gyökérkezelés több lépcsős folyamat, minimum 4 alkalom mire kész van. Aki nem így csinálja, azaz egyből betömi, az nagyfokú szakmaiatlanságról árulkodik.

Úgyhogy én (maximalistaként) jó szívvel ajánlom a rendelőt.

2015. dec. 19. 15:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Pár napja jártam náluk, egy háromelemű híd alatt lévő fájó fog miatt. Egy szimpatikus magyar doktornő fogadott, megröntgenezte a fogat (nem értem miért, de panoráma felvételt csinált...), majd elmagyarázta, hogy a gyökér gyulladásban van, gyökérkezelésre lesz szükség, de célszerű lenne visszamennem oda, ahol a koronát feltették, mert errre még garancia lehet. Ha most nem fáj elviselhetetlenül a fog, ő nem nyúlna hozzá. Antibiotikumot írt fel, hogy kezdjem szedni, ha felerősödne a fájdalom.

Szóval korrekt volt, és ha még a röntgent is elküldik, ahogy ígérték, teljesen elégedett leszek velük.

2018. szept. 29. 15:32
 14/15 anonim válasza:
Én gyökérkezelésen jártam náluk, ma voltam a második (tisztító) alkalommal. Abszolút korrektek, mindent elmondanak előtte és (természetesen) érzéstelenítenek is. Az áraik pedig ahhoz képest, hogy vannak rendelők, ahol jóval többet kérnek, abszolút jók. Az pedig, hogy 0-24-esek csak hab a tortán. :)
2019. ápr. 16. 21:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

En feher tomeseket vegeztetek Abdul doktorral. Egesz jol megmaradnak. Hatso ragofogakrol beszelunk.

En nem kerek erzestelenitot tomeshez,mert nem faj. Az erzestelenito utan viszont 3 orat fajna a fejem minimum.

Idopontra szoktam menni,nem nagyon van csuszas.

Eddig 2021-ben 12ezerert tomtek be hatso ragofogat,bar arra azt mondta,h csak ideiglenesnek tudja megcsinalni,de azota is jol elvan a fogamban az a tomes.

Mar kb 2015 ota jarok hozzajuk. Akkor meg alig beszeltek magyarul,csak angolul. En jol beszelek angolul,engem inkabb szorakozratott a helytelen magyar szohasznalat. Abdul doktor Hozzaerto es gyorsan dolgozik. Nem tul pontos a tomes,ugyhogy elulso fogat nem tometnek veluk!!!

A szamlan nem tuntetik fel mi az orvos neve,aki a munkat vegezte. Ez szamomra furcsa es zavaro. Nekwm olyan erzetet kelt,h nem vallaljak a felelosseget az orvosaik utan. Sot meg azt is el tudom kepzelni,hogy nemelyikuk csak gyakorlaton van.

En a magyar fogorvosaimban nagyot csalodtam: undorito modoruk es szakmai hianyossagaik miatt. Ezert probaltam ki annak idejen a Haifadentet. A Haifadentnel az asszisztensek es a dokik is nagyon udvariasak es kedvesek. Vegre azt erzem,h en is szamitok,fontos vagyok. A Haifadentnel eloszor az volt a kikotesem,amikor kerdeztek,kihez mennek,h csak magyar ne legyen. Szegyenszemre.

Regen a dr Gyimesi Gergelyhez jartam a Szabadsag terhez kozel,de o utalja a pacienseit,lekezelo es egy tomes volt 35 000 huf 20012-ben. Nemcsak draga,de meg undoritoan is viselkedik. Akkor telt be a pohar,amikor nem akart betomni egy fogam ,mert szerinte az nem lyuk a lathato lyuk es elkert 10 000 huf-ot. Szamlat se akart rola adni. Utana mentem el a haifaba,ott persze be tudtak tomni.

2022. ápr. 20. 17:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!