Ezek nagyon rosszak?😕tudom hogy van egy törött fogam de a többi nagyon menthetetlen? Nem merek fogorvoshoz menni
dec. 31. 12:03
1/6 anonim válasza:
Igen, van közöttük nagyon rossz, ami simán menthető volna, de te ugye fosol mert juj fogorvos. Marad a klasszikus "aki hülye,szevedjen".
2/6 anonim válasza:
Rohadtul kellene neked fogszabályzó. Fent így is csírahiányod van, hiányzik 1-1 kisőrlőd, tök szűk az egész felső fogsorod és igen, van köztük elég rossznak tűnő, de azt jobb ha tudod, hogy ha nem kezdesz el jobban odafigyelni, az egy dolog, hogy szépen elveszíted a fogaidat, de a súlyos szűkület miatt nem lehet majd akármilyen fogpótlást szerkeszteni. Az ilyenek szoktak több milliós árajánlatokat kapni, azt is úgy, hogy lesz 1 év is, mire fog lesz. Csak szólok, hogy a fogaid állapotával is van gond, meg azok elhelyezkedésével is.
3/6 anonim válasza:
ne azt nézd h pár rossz, hanem azt h a nagyja jo és a rosszak is lehet menthetöek
menj el minél előbb orvoshoz neki ez a dolga h segitsen nem az h itélkezzen, hidd el hozzá csak rossz fogu emberek járnak nem véletlenul
kibas.zott drága a fogpotlás és fájdalmas is
csináltasd meg a mostanit és jo lesz minden :)
4/6 A kérdező kommentje:
és melyik fog tunik a legrosszabnak?
dec. 31. 13:34
6/6 anonim válasza:
az amelyik szét tört, de amugy az se vészes a nagyja még szép állapotu
én annyira depresszios voltam h 3 fogam össze és letört addig még csak pici csonkok voltak meg belőlük szoval ahhoz képest ez semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!