Sárgás fogakat mennyire lehet vissza fehéríteni?
Figyelt kérdés
Sajnos sokat dohányzom, 30 éves vagyok és zavar hogy sárga színű a fogam, szeretnék fehér fogakat, már amennyire lehet... Tudom a dohányzás miatt sárgulni fog.
Mennyire lehet kifeheriteni a fogakat? Csak az orvosi beavatkozás segíthet? Fogaimat rendszeresen mosom.
dec. 30. 18:19
1/5 anonim válasza:
Fogorvos kifehéríti,de neked felesleges mivel gondolom nem fogod abbahagyni a dohányzást tehát csak pénzkidobás meg fehérítés után nem is lehet dohányozni legalábbis az első héten biztos.
2/5 anonim válasza:
Kezedben a döntés:
Magányosan drogozol - vagy szexi mosollyal dugizol!
🤘🤪🤘
3/5 A kérdező kommentje:
És ha van lyukas fogam akkor is ki lehet fehéríteni vagy előbb helyre kell rakni a lyukas fogakat?
Ha úgy alakul a dohányzást is abba hagynám.
dec. 30. 19:55
4/5 anonim válasza:
A legtöbb fogorvos először fogkőleszedést, polírozást csinàl, amitől már egy kicsit fehétedik. Utána betömi amit kell. Azután jöhet az esztétikai kezelés, fogfehérítés. Persze van, aki pénzért más sorrendben is vállalja, de szerintem előbb legyen rendben a fogad, ne legyen szuvasodás, fogkő. Utána érdemes lehet a fogfehérítés, ha már ezek rendben vannak.
5/5 anonim válasza:
Én is első körben egy fogkőleszedést illetve a szuvas fogak tömését ajánlanám. Előbbi minimálisan javít a helyzeten már az elején, utóbbi meg szükséges a fogfehérítéshez (sérült fogaknak annyira nem tesz jót ha peroxiddal érintkezik). Hosszútávon lehet nem árt emiatt is mérsékelni vagy elhagyni a cigarettát, mert sajnos a fogak belsejében is elszíneződést okoz, viszont megfelelő tisztogatás mellett ez mérsékelhető. Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!