Haifa Dent. Járt már itt valaki? www.haifadent.hu
Figyelt kérdés
Itt arab fogorvos is dolgozik, ismeri esetleg vki?2009. szept. 16. 18:52
1/15 anonim válasza:
Igen, én is a Haifa Dent-be járok,nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal, és az áraikkal is. Fogfehérítést csináltam ami csak 40 ezer ft-volt, és két fogamat is kezeltek, amit nagyon szépen rendbe hoztak, csak 17 ezer forintért. A fogfehérítést is a legújabb minőségi géppel csinálta dr. Mohamed, aki nagyon precíz szép munkát végzett. Én nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki oda szeretne menni fogászati kezelésre, biztosan jól fog járni , az alacsony árak, valamint az eredmény szempontjából.
2/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2009. nov. 11. 14:29
3/15 anonim válasza:
Igen én jártam. A fájós fogam minden gyógykezelés nélkül betömte..., és azóta mégjobban fáj (2 hete). És a feltüntetett ár fölött fizettem ezért. Sőt, cement tömést rakott fedőtömésnek. Na én oda mégegyszer be nem teszem a lábam.
4/15 A kérdező kommentje:
uh szegény:S akkor mégsem megyek:)
köszi h írtál:)
2010. máj. 28. 21:12
5/15 wbite válasza:
Sajnos nekem sincsenek jó tapasztalataim a Haifa Denttel kapcsolatban. Egy fogamat gyökérkezelték, kb a negyedik kezelés volt, mire végeztünk, és sajna a kezelés óta is nagyon érzékeny és fáj. Egy másik fogamat betömték, de kispórolták a tömést belőle, és mikor visszamentem, mert továbbra is fájt, plusz pénzért akarta helyrehozni. Halkan megjegyzem az eredeti tömésért is elkért 16 eft-ot, ami még pesti viszonylatban is elég húzós. Én mindenki helyében messze elkerülném a Haifa Dentet. Még annyit, hogy a honlapjukon 10% kedvezményt ígértek, ha egészségkártyával fizetek, sajna abból se lett semmi.
6/15 A kérdező kommentje:
ajj...:S mostmár tuti nem megyek oda, ha nem muszáj:D
köszi, hogy megírtad a véleméynedet:)
2010. szept. 23. 20:38
7/15 anonim válasza:
Szia!
Elmentél végül a Haifa Dent-be? Én még csak egy konzultáción voltam náluk, dr. Mohameddel beszéltem, de nagyon kedvesnek és profinak tűnt! Előtte jártam a Zuglói fogászati központban, ott egyáltalán nem foglalkoztak velem, a konzultáció helyett pedig kaptam egy listát teljesen más dolgokkal mint amit szeretnék.
Remélem hogy a munkájuk is olyan a Haifa Dent dolgozóinak, mint a hozzáállásuk, mert azzal teljesen elégedett vagyok.
8/15 A kérdező kommentje:
szia:)
nem mentem végülis...de az jó, ha már a konzultáción kedvesek voltak:) nehéz jó fogdokit találni:)
remélem beválik neked:)
2011. febr. 10. 23:24
9/15 anonim válasza:
Én csak ajánlani tudom! 2hete oda járok és szerintem Dr Mohammed kíváló fogorvos és nagyon kedves ember!! Nem olcsó, de melyik magánpraxis az??!!
10/15 mrtomi válasza:
Voltam már 10-11 fogorvosnál, de ez borzalmas volt. Gyökérkezelésen jártam 4 alkalommal sosem fogom elfelejteni, érzéstelenítés nélkül csinálta. Amikor kérdeztem miért, magyarázott valamit, de nem is értettem. Ha már itt tartunk a nyelvi nehézségek... Alig érti, alig lehet érteni amit mond. Az első fogorvosom volt aki kinevetett a fájdalom reagálásom miatt. Utolsó alkalommal amikor mentem ültem a hülye székben aztán iphoneozott néhány percig a kezelés előtt, aztán unva elkezdte. A 3dik kezelés után le voltam sokkolva, többet nem megyek. Mellesleg összesen 40 ezerbekerült kb egy fog gyökérkezelése!!! mindezt 21. században érzéstelenítés nélkül rendkívüli fájdalom mellett!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!