Bölcsességfog elkezdett nőni?
Figyelt kérdés
Nektek mikor kezdett el nőni? Mert szerintem nekem nemrég, és szeretnék megnyugtató történeteket arról hogy megúsztátok műtét és fogorvos nélkül mert eléggé parázoktegnap 22:15
1/5 anonim 

válasza:

30 éves korom fölött. Három áttört, de nem nőttek ki teljesen az elmúlt szűk 10 év alatt. Egyelőre nem okoztak semmi gondot.
40/N
2/5 anonim 

válasza:

18 éves koromra kinőtt mind, azóta már 3 ki lett húzva, meg sem éreztem, csak az egyiket, mert kevés volt a hely, görbe volt a gyökere, és kezdő volt a fogorvos. De akkor sem a húzás fájt, semmit sem éreztem belőle a zsibbasztás miatt, csak felső fog volt és feszítette az arcomat húzás közben a doki.
3/5 anonim 

válasza:

Ja és az előtte lévőt is húzta ugyanakkor, mert az meg elromlott a másik miatt.
4/5 anonim 

válasza:

Nekem szerintem kicsivel 20 után tűnt fel, hogy kettő kinn van, a növést nem éreztem...
Szerencsére a másik kettő nem is fog kinőni, mert ezekkel is csak a baj van, ferdén nőnek, nyomják a többit, az előtte lévő egyik fogat gyökérkezelni is kellett miatta (sajnos terhesség/szoptatás miatt halogattam a beavatkozásokat, mivel panaszmentes voltam...)
Ki kellene húzatni őket, csak a körzeti (akivel amúgy nincs bajom, nem egy hentes elvileg) eddig a szájsebészetet ajánlotta, most meg bedobta, hogy kihúzza ő, és nem tudom, hogy mi változott, bízzak-e benne, hogy boldogul vele 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!