Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog elkezdett nőni?

Bölcsességfog elkezdett nőni?

Figyelt kérdés
Nektek mikor kezdett el nőni? Mert szerintem nekem nemrég, és szeretnék megnyugtató történeteket arról hogy megúsztátok műtét és fogorvos nélkül mert eléggé parázok

tegnap 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

30 éves korom fölött. Három áttört, de nem nőttek ki teljesen az elmúlt szűk 10 év alatt. Egyelőre nem okoztak semmi gondot.

40/N

tegnap 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
18 éves koromra kinőtt mind, azóta már 3 ki lett húzva, meg sem éreztem, csak az egyiket, mert kevés volt a hely, görbe volt a gyökere, és kezdő volt a fogorvos. De akkor sem a húzás fájt, semmit sem éreztem belőle a zsibbasztás miatt, csak felső fog volt és feszítette az arcomat húzás közben a doki.
tegnap 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az előtte lévőt is húzta ugyanakkor, mert az meg elromlott a másik miatt.
tegnap 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem szerintem kicsivel 20 után tűnt fel, hogy kettő kinn van, a növést nem éreztem...

Szerencsére a másik kettő nem is fog kinőni, mert ezekkel is csak a baj van, ferdén nőnek, nyomják a többit, az előtte lévő egyik fogat gyökérkezelni is kellett miatta (sajnos terhesség/szoptatás miatt halogattam a beavatkozásokat, mivel panaszmentes voltam...)

Ki kellene húzatni őket, csak a körzeti (akivel amúgy nincs bajom, nem egy hentes elvileg) eddig a szájsebészetet ajánlotta, most meg bedobta, hogy kihúzza ő, és nem tudom, hogy mi változott, bízzak-e benne, hogy boldogul vele 🙂

tegnap 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
20 éves koromban.
tegnap 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!