Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Jobb alól ott leghátul elkezde...

Jobb alól ott leghátul elkezdett nőni a bölcsesség fogam. Nincs még kint teljesen csak éppen, hogy látom, ezt így is ki húzhatják vagy csak akkor ha normálisan kint van?

Figyelt kérdés
És milyen fájdalom csillapítokat ajánlotok? És mennyire vészes a folyamat amikor húzzák? És mennyi az esélye, hogy egy átlag embernek elfér a szájában? Vagy hogy ne tólja ki a többi fogait?
ápr. 2. 06:29
 1/4 Dovhina ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a ki nem nőtt bölcsességfog húzása rosszabb. Illetve tapasztalat is. Én kihúzattam mind a négyet, mert attól függetlenül hogy látszólag kinőtt, nem fért el normálisan és ezért időközben eltolta volna az egész fogsort.

Tehát, nekem négyet vettek ki, két alkalommal letudtam. Konkrétan 3-nál nem éreztem semmit, ők jobban kint voltak. Annál az egynél picit kellemetlen volt, de kibírható.

Fájdalomcsillapítónak flector port kaptam utána, olyan háromnegyed dobozzal fogyott el.

Én ezt tudom elmondani róla, de mindenki máshogy éli meg.

ápr. 2. 06:48
 2/4 anonim ***** válasza:
A mostani időseknek még elfért a helyén a bölcsességfoguk, viszont hamar szuvasodott. A fiataloknak már szinte mindig ki kell húzni, hogy ne torlódjon a többi. Szerintem egy még ki sem nőtt fogat nehezebb kihúzni, mint ami már teljesen előbújt.
ápr. 2. 06:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is kihúzták mind a négyet, az alsók vízszintesen nőttek, minden gond nélkül kiszedték azokat is. Nem fájt utána sem, csak az egyiknél lett szájzáram, úgyhogy nem kellett fájdalomcsillapító.
ápr. 2. 07:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Az is előfordulhat, hogy nekem is az egészséges fogamat kivehetik, hogy eltávolítsák a bölcsesség fogamat?
ápr. 2. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!