Sergio Sergio kérdése:
Fogfájásra házi praktika?
Figyelt kérdés
Baloldalt hátul a bölcsességfogam előtt fáj a fogam(orvos szerint le is van törve belőle, lyukas is és rossz is) kikéne huzatni a szájsebészeten de nem kapok időpontot mert ha ilyenkor elmegyek várjam meg míg lemegy a gyulladás, ha pedig nem fáj semmi akkor azt mondják menjek vissza ha fáj...Nem is értem ezt...
Sose nyúltak még hozzá!
Munkahelyen fájdult meg ismét és azóta rágózom mert olvastam hogy az jó rá, illetve hidegvizet tartok a számba ott ahol fáj, olvastam a pálinkát és a kamilla teát, de ezeken kívül van-e még valami ami segít hosszútávon?
Tavaly nagyobb volt a baj mert arra keltem fel éjszaka hogy felül-alul bedurrant, most pedig lent de az sem kellemes...
tegnapelőtt 15:58
1/3 anonim 

válasza:

Pedig a jéghideg víz valóban jó rá, meg a pálinka, szájvíz is. Én mióta ha kicsit is elkezd fájni, a hátsó fogam, jéghideg vízzel öblögetek ott, és elmúlik pár perc alatt. Mielőtt kipróbáltam, mert bevallom féltem tőle, hiába olvastam ezt a hidegvízes tippet, volt hogy egy nap 3-4 Flectorport is megittam, azóta abszolút nem kell :)
2/3 Senior Séf 

válasza:

Házi pálinkás öblögetés nem hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!