Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfogat lehet pótolni...

Bölcsességfogat lehet pótolni implanttal?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban 4 fogamat húztak, utána fogszabályzom is volt.

Felnőtt koromban húztak már fogamat, és megcsináltattam kettőt implantátummal, de valószínű az egyik felső bólcsességfogam lyukas, oldalt...ha esetleg majd húzni kell, lehet pótoltatni? mert engem zavar hogy amúgy is kevesebb fogam van mert kicsi az egész fogsorom, tórlodtak volna ezért kellett gyerekkoromban húzni és fogszabit használni.

Viszont csak a felső rágó fogaim a problémásak

dec. 30. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze.
dec. 30. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
lehet jó pénzért, csak semmi értelme
dec. 30. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem lenne, mert mint írtam eleve kevesebb fogam van, nekem azért sajnos számít :(

Ha nem kellett volna húzni régen akkor eszembe sem jutna hogy pótoltasdam a bölcsességet..

dec. 30. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... A bölcsesség pótlása igen macerás fogászati ténykedés...persze jó pénzért megcsinálja egy jobb orvos, csak értelmetlen.

olvastam a kérdést, értem is, de ennek ellenére nem látom , hogy jobb lesz a rágásod..

A bölcsesség fog egy evolúciós probléma, nekem is ki kellett húzni, mert "túlnőtték" magukat...

pont olyan felesleges, mint a vakbél

dec. 30. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyéni anatómiai adottságoktól függ, szóval orvost kéne megkérdezni.
dec. 30. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!