Bölcsesség fog. Normális ez?
Figyelt kérdés
Lassan negyed 3 és nem tudok elaludni.. már 4-5 napja ez van, hogy három órákat alszom csak. Nem tudok aludni a fájdalomtól...
Nagyon fáj a hátsó fogam. Azt hittem lukas, de jobban megnézve nem lukas, hanem az íny alól próbál kitörni. Egy tompa állandó nyomó fájdalom. Nagyon erős, és kihat az államra is.
Nincs lázam, nem vérzik, és nem is gennyes.
Várjak, míg elmúlik, vagy menjek kihúzatni?
A többi mind kinőtt, egyet sem húzattam ki.
Mennyi algopyrin-t lehet beszedni rá? 3 nap alatt vettem be 10 db-ot.
dec. 9. 02:10
1/4 anonim válasza:
*lyukas
A betegtájékoztatón nézd meg a szedésével kapcsolatos kérdéseid
Elmész a fogorvoshoz és megnézi mi a baj és megbeszélitek hogyan tovább, ezen itt mi nem tudunk segíteni
2/4 anonim válasza:
Egyébként ha kisugárzik a fájdalom könnyen lehet hogy gyulladt, próbálj ki egy nem szteroid gyulladáscsökkentőt, cataflam, algoflex mert ha ez a gond akkor ezek nagyon hatékonyan csillapítják a fájdalmat de ettől persze ugyan úgy el kell menni a fogorvoshoz hogy kezelje a problémát
3/4 anonim válasza:
Menj el fogorvoshoz, csinálnak rajta egy kis metszést, és ki tud bújni, ha az a baja, hogy most nő. Nekem többször is bevágták.
4/4 anonim válasza:
Ha meg gyulladt, húzás vagy gyökérkezelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!