Gary5 kérdése:
Múlt szerdán húzták a ki a bölcsességfogamat, mára már elég enyhe a fájdalom. A fog helyén fehér nyálkás, csúszós anyag van, úgy tudom ez normális, a fibrin jelenlétére utal. Ez az anyag lepatad?
Figyelt kérdés
Az is normális, hogy nekem ez a fehér nyálka nincs lepatadva, hanem tud lötyögni jobbra-balra? Ha hozzáérek a nyelvemmel arrébb tudom tolni, szinte ki a fog helyéről. Ez normális? Majd letepad? Vagy kiesik?nov. 11. 18:14
1/3 anonim válasza:
Normális. Semmiképpen se piszkáld, benne kell maradnia, gyógyul.
Jobbulást, hamar begyógyul majd.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt tudtam, hogy normális, hogy ott van, csak azt nem értem, miért lötyög és miért csak 1 ponton van letapadva.
nov. 11. 18:31
3/3 anonim válasza:
Az nem inkább gomba vahy genny?
Nekem azt mondták masnaptól mossam a műtéti részt is fogkefével. Ez elég bizarul hangzik mert egy bazi nagy lyuk van ott. De ha mosni fogom akkor tuti lemosom ha lesz ott bármilyen réteg.
Mikor a lábujjamról levették a körmöt akkor is volt ilyen fehér réteg. Mikor mentem kötözésre azt letisztították róla. Meg kéne kérdezni az orvost. Van fogaszati ügyelet. Fent van a neten a száma. Hívd fel őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!