Ez lehet még a húzás következménye? Volt hasonkó tünetetek bölcsességfog húzás után? A húzás helye előtti 2.fog táján lefekvés után közvetlenül kb fél percig nyilalni kezdett a fogam elég erősen. Aztán elmúlt az érzés.
Figyelt kérdés
1 hónapja kihúzták a bölcsességfogam. Nagyon kalapálta minden irányból az orvos mire kijött. Nehezen gyógyult, be is gyulladt, még most is van ott egy mélyedés és enyhe tompa fájdalmat érzek időnként, az arcomban is pl ha lehajolok, és az előtte lévő fogaim is érzékenyek kicsit. De megnéztem és szépek nincs rajtuk lyukra utaló folt semmi. Bár az egyik tömve van de még a tömés sem látszik. Mi a fene lehetett ez a nyillalás? Eléggé megijedtem. A fogorosom legközelebb januárban tudom megkérdezni sajnos. :(ma 11:04
1/3 anonim válasza:
Normális, igen, mert a húzott fog mellettieknek alkalmazkodniuk kell a "hiányhoz".
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ kicsit megnyugtatott. Már a kardomba dőlök 1 hónap kínlódás után ha újra lesz valami. :(
ma 11:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!