Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Annyira rettegek a fogorvostól...

Annyira rettegek a fogorvostól hogy elmondani nem tudom. Van még valaki így vele?

Figyelt kérdés

Annyira rettegek istenem

Most is elkéne mennem de egyszerűen rettegek.

Ha már rágondolok lever a víz.

Tegnap előtt a rágót ahogy rágtam belenyomtam a lukas fogamba teljesen.

Akkor hirtelen belenyilalt a fájdalom,azt hittem meghalok úgy fájt.

2 demalgon és egy rubophen után alig tudtam elaludni.

Aztán tegnap is fájt de nem annyira

Most az előbb elkezdett lüktetni,meg mintha roppant volna egyet.Nyilaló fájdalmat éreztem.

Tudom hogy elkell mennem de most is mindjárt sírok ha csak rágondolok.

Mit tegyek??

Légyszi ne ilyesztegessetek semmivel,mert attól mégrosszabbul leszek.

2012. nov. 17. 15:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Azt érzem hogy az egész felső fogsorom érzékeny nyomásra.

Az előbb roppanva nyilalt bele a fájdalom.

2012. nov. 17. 16:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Én kifogtam egy olyan dokit, aki azt mondta: kész vagyunk. Ekkor elkezdtem bömbölni. Azt kérdezte, miért sírok? -Mert vártam, hogy mikor húzza doktor úr. Észre sem vettem. Azt éreztem, hogy matat valamit a fogóval, de hogy az már a húzás volt?Pedig - s nem akarlak ijeszteni-ezért csak annyit mondok, hogy volt már kritikus foghúzásom. De akkor tudom, hogy majdnem eltörtem a szék karfáját, olyan görcsös voltam. Utóbb meg igyekeztem úgy lazulni, ahogy csak lehetett: csinálj, amit akarsz, én már meghaltam. És ez bejött. Fel a fejjel!:)
2012. nov. 17. 16:06
 13/17 A kérdező kommentje:

De akkor mégjobban érzem a fájdalmat.Mármint ha nem számítok rá,nyugodt vagyok.

Az orvosok meg azt mondják ilyenkor hogy "Ne hisztizz"

Pedig egyáltalán nem hisztizek.Borzasztóan fáj,és nem tudom elviselni a fájdalmat.

Próbáltam már higyjétek el.

2012. nov. 17. 16:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy! Nekem egy hülye nőgyógyász, igazoltan részeg állapotban azt mondta: na, majd szülés közben le fog szakadni a veséje. S mikor szültem, a fájdalom közben csak attól rettegtem, hogy most szakad le a vesém. Pedig normális fájdalom volt, csak én ezt nem tudtam.S végigrettegtem a szülést, ami lehetett volna szebb emlékű is.

Ha gyulladt a fog, máshol is sugárzik a fájdalom. A felső volt gyulladt, az alsó fogsorom is sajgott.

Jó fogorvos csak a végső esetben húz, előtte mindent megtesz, hogy megmentsen egy fogat.

És hogy mi a probléma, azt csak ő látja át - s ehhez fog eljárást választani.

2012. nov. 17. 16:13
 15/17 dr. Pozsgai Márta válasza:

Őszintén mondhatom, hogy a "rettegés" ma már felesleges.

De nagyon egyszerű a megoldás: Menj el, de csak vizsgálatot kérjél. El fogják mondani mi a baj, mit kell csinálni. Aztán menj haza és jelentkezz be másnapra kezelésre UGYANODA! Ismert környzetben már jobban fog menni!

Drukkolok!

2012. nov. 18. 19:43
 16/17 anonim válasza:
Én is így vagyok vele... :,(
2013. jan. 26. 19:21
 17/17 A kérdező kommentje:

Haaat...

Oszinten..:)

Meg mindig nem mentem el vele de most tunetmentes vagyok

:)

Azota nem is fajt

Tudom muszaj lesz elmenni az orvoshoz de majd nyaron es altatasos fogaszatra megyek

2013. jún. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!