Van itt fogorvos? Vagy olyan aki ért a fogröntgen elemzéséhez?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor megnézné nekem ezt a képet? A felső fogakról készült (5678), valójában egész máshol fáj nem ezek a fogak fájnak, de ahol fáj ott nincs lukas fog (röntgen is volt róla) így a doki készíttetett a tömött fogaimról is egy felvételt, hogy hátha ezek okozzák a gondot. Valaki megnézné nekem? Köszönöm.2012. okt. 18. 14:19
2/3 anonim válasza:
Fogászati asszisztens vagyok: én nem látok rajta semmit. Szerintem másodiknak egy panorámaröntgennek több értelme lett volna, főleg hogy nem lehet behatárolni a fájdalom helyét.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hát lehet az lesz a vége csak hát ugye most az ingyenes ellátást használtam az meg ennyi, de ha nem múlik akkor elmegyek magán dokihoz aki csinál rendes panorámaröntgent.
Még 1x köszi!
2012. okt. 18. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!