Fogorvos aki ért a röntgenhez?
Az mondát erre a röntgen felvételre,hogy ki kell húzni a fogat, utána vissza mentünk az mondta a doki mégsem kell,hanem gyökér-kezeli és jó lesz,most meg egy másik maszek orvos mondja,hogy ki kell húzni,mert előtte beszéltem vele,hogy mű fogat nála akarok csináltatni.
Már nem tudom mi az igazság. Azt mondta,hogy ciszta van ott és mindig gondot fog okozni.
Na most a körzeti doki felvágta az ínyt és azt mondta nem kell vele csinálni semmit. panasz nincs csak zavar,hogy mi van most!
itt a kép.
Én is úgy látom, hogy az ott egy ciszta. A gyökérkezelés egy jó lehetőség a kezelésre, de ezt mindig nagyon meg kell fontolni, hogy van-e értelme belekezdeni (a gyökérkezelt fogak általában csak 5 évig bírják ki, utána előbb-utóbb tönkre mennek). Másik: ha egy maszeknak azt mondod, hogy műfogak akarsz vele csináltatni, akkor ő azonnal hozza is a fogót, majd szépen megmutatja a fogpótlás legdrágább lehetőségeit. Ne felejtsd el, hogy neki TE fizetsz és nem az állam!
Most hogy a körzeti felvágta az ínyt (ügyes dokid lehet, nálunk ilyet csak szájsebészeten csinálnak), akkor ezek szerint ki is szedte a cisztát. Ez eddig rendben, de azt ugye tudod, hogy most góckutatásra kell menned? Ugyanis a ciszta egy gócnak számít és ha egyszer találnak egyet, akkor ott lehet több is. Kérdezd meg a háziorvosodat vagy a fogorvosodat, hogy hova kell menned. (góckutatás: röntgenfelvételekkel átvizsgálják a tested)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!