Ha az egyik fogam az ínyig le van törve akkor azzal mit tudnak kezdeni?
Figyelt kérdés
el kell mennem fogorvoshoz de viszont nagyon félek hogy szájsebészetre küld..2012. okt. 16. 18:55
1/8 anonim válasza:
Kihúzza. Szájsebészet akkor lesz, ha nem tudja megfogni gyökérfogóval. Szerintem menni fog neki.
2/8 anonim válasza:
Mármint ha nem nőtte be az íny a csonkot.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ :)
2012. okt. 16. 19:02
4/8 anonim válasza:
De annyira rossz? Nem lehet rá koronát tenni? Drága, de ha ki tudod fizetni, szerintem megéri. Más fogpótlás még drágább, és jól jöhet az a gyökér még később.
5/8 A kérdező kommentje:
hát fogalmam sincs de majd megérdeklődőm :) köszönöm a választ !
2012. okt. 16. 19:11
6/8 anonim válasza:
Akkor lehet biztonsággal felépíteni egy fogat, ha az íny felett tört el minimum 2 mm-el.
7/8 anonim válasza:
nekem is ez szitu több mitn 3 mili van de azt mondta doki nem tuja mert gyenge zomancom ezer is tört le nagyon gyenge..
8/8 anonim válasza:
hagyd, h letörjön minden része, benövi szépen az íny majd és nyugodtan ehetsz rajta. nekem van egy pár már ilyen.semmisem látszik már belőle. a másik lehetőség, hogy elmész fogorvoshoz, érzéstelenítő után 20 perccel kivési, hogy meg tudja fogni fogóval és kihúzza. ez kb 3-5 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!