Bölcsességfog eltávolításához fogorvos vagy szájsebész a jobb?
Saját és elég friss tapasztalat:
remek fogorvosom van, mindenben elégedett vagyok vele. Rábíztam a bölcsességfogaimat is, annak ellenére, hogy szájsebész végzettsége nincs.
A felső kettőt probléma nélkül ki is húzta, gyorsan is gyógyult mind a két heg, teljesen elégedett voltam.
A bal alsó viszont beletört. Zsibbadt és vérző szájjal gyalogolhattam át a szájsebészetre, mert neki nem voltak megfelelő eszközei ahhoz, hogy feltárásból megkeresse a betört gyökeret.
A jobb alsóval így már biztos, hogy egyből a szájsebészetre megyek (a fogorvosom ajánlásával), annak ellenére, hogy csak november közepére kaptam időpontot.
Tehát tanács:
ha a fogorvosodnak szájsebész végzettsége is van, és megvannak hozzá az eszközei is, csak akkor bíznám rá.
Illetve: általában a felső eltávolítása könnyebb (bár a te esetedben nem feltétlenül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!