Tejfog tömése. Miért olvasom sok helyen, hogy betömik, nekünk viszont két helyen is azt mondták, nem tömnek tejfogat?
Figyelt kérdés
Addig menjek, míg nem találok olyan orvost, aki megcsinálja?
Pont az alsó 5-ös fogról van szó, ami még évek múlva fog kiesni. Még kicsi volt a lyuk, mikor először orvoshoz vittem, de gyorsan romlik, szerintem azt már nem lehet lezárni. :( Nem is tudom mi lesz vele, lehet hamarosan húzni kell.
Felül viszont nagyon pici pötty van, azt még be lehetne tömni, hogy ne jusson erre a sorsra.
2012. szept. 28. 16:40
11/18 anonim válasza:
Bp-en 9-10E egy tejfogtömés,lehet,hogy vidéken olcsóbb.
12/18 anonim válasza:
Szegeden a "legmenőbb" rendelőben is "csak" 5-6 ezer, akkor Debrecenben is hasonló áraknak kellene lennie.
13/18 anonim válasza:
Nekem gyerekkoromban betömték a tejfogaimat. Most más világ van, kevés a pénz az egészségügyben, spórolni akarnak, ahol csak lehet, de sajnos ott is, ahol nem lehet.
Meglepődve olvastam nemrég az oldalon, hogy minden szülő azzal jön, hogy teljesen természetes, hogy nem tömik a tejfogat, és beletörődnek. Én még emlékszek a gyerekkoromra...
14/18 A kérdező kommentje:
Akkor tovább próbálkozunk, hátha sikerül. Köszönöm, hogy írtatok!
2012. okt. 1. 11:44
15/18 anonim válasza:
Mi lett a vége kérdező? Én is debreceni vagyok. Vinném a két évesem!!!
16/18 A kérdező kommentje:
Betömték két fogát is, szép fehér töméssel. A fájdalom (érzékenység) meg is szűnt, annyira jó! Jobb lett volna hamarabb, sokat szenvedtünk vele...
2012. dec. 28. 22:01
17/18 anonim válasza:
Tudom, hogy régi a kérdés, de hátha még jársz erre kedves kérdező. Ugyanez a problémája van most a fiamnak, és neki sem akarják betömni. De így mindig szenved, fáj neki. Az lenne a kérdésem, hogy végül is magánorvossal tömettétek be a fogat? És utána teljesen jó lett? Nem volt vele gond?
18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem olvastam hamarabb a kérdésed, kedves utolsó. Nem magán rendelőben tömték, de nem emlékszem már hol. Két ötös van betömve több mint 4 éve, panaszmentesek. Két 4-es pedig ezek mellett nyitva vannak, kifurva. Azokkal is jól boldogulunk, de macerás. Néha kajával eltömődik és picit begyullad, ha nem sikerül tisztán tartani, olyankor a fogászaton átmossák.
2017. ápr. 4. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!