Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Holnap megyek fogorvoshoz,...

Holnap megyek fogorvoshoz, nagyon rosszul vagyok, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Már 2x volt hasmenésem a gyomoridegtől,hát még mi lesz holnap délutánig..:( Felül tiszta fogkő a fogam,be van gyulladva pluszba egy tömött fogam,bölcsességfogaim törnek le,ja és teljes fogérzékenység van a fogsoromba.

Mit fog velem csinálni??? Nagyon nagyon félek!! Magándokihoz megyek amúgy,akit úgy ajánlottak nekem,biztos kedves nő de remegek minden bajom van.

Ha fel tudnék készülni mi vár rám,lehet jobb lenne de ez a bizonytalanság...:( Tényleg annyira fáj a dolog,mindenki nyugtat hogy nem fogok semmit érezni a zsibbadástól,de én rettegek mert csomóan itt az oldalon ahogy visszaolvastam a kérdéseket,mondták hogy ököllel ütötték a falat úgy fájt miután kiment az érzéstelenítő,meg hogy még a gyógyszer sem segített!!

Ma megyek amúgy gyógyszertárba is milyen gyógyszert vegyek ? Cataflam jó lesz? Eddig egész hétvégén rubophent szedtem fogfájásra, ez se volt rossz. Köszönöm és ezer hála aki meg tud nyugtatni,de hazudni nem kell:(

20/N

2012. szept. 18. 16:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

hát addig behívtak mást míg kimentem:)

De nem mernék visszamenni amúgy,ismerem magam:( Mindenképp a szedáció mellett fogok dönteni inkább fizetek minthogy ezt átéljem. Meg ott legalább megcsinálják egyszerre az összes fogam nem kell visszajárkálnom.

Az meg hogy savas a szervezetem az marja szét a fogaim..ezt nem tudom hova tenni:)

Én is rettentően sajnálom ezt a mai napot,még most se vagyok jól lelkileg,pedig annyira bíztam benne.

Félelmet meg nem igazán lehet irányítani,főleg ha az a félelem egy fóbia :S

Köszönöm neked is a bíztatást:))

2012. szept. 19. 22:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

1. Savasság: ehhez a sav-lúg dologhoz nem tudok hozzászólni nem is értem én ezt a lúgosító mizériát sem. Viszont a táplálkozással tényleg összefügg a fogak állapota. Nekem évente volt 1-2 új lyuk a fogaimon, de mióta áttértem paleolit táplálkozásra jó ideje nem romlottak a fogaim. Talán a cukor a bűnös benne, nem tudom.

2. Pánikbetegség: Nekem nagyon súlyos pánikbetegségem volt, orvosi tanácsra kezdtem el az életmódváltást és csökkentek a rohamaim, most már merem állítani teljes életet élek. Vannak szituációk amiktől a mai napig rettegek, de már a fogorvost is kibírom max. egy kis pityergéssel. :)

A gyógyszereket tényleg ne szedd, de valamit meg muszáj kezdeni a betegséggel. Nekem ez a kombináció volt be: paleolit táplálkozás + sok mozgás + sok alvás + fokozatos szembenézés a félelmeimmel.

2012. szept. 22. 15:46
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát utolsó irigyellek..

Én nem tudom valaha meggyógyulok-e?.. Vannak jobb és rosszabb periódusok,most fogorvos miatt épp a poklot élem át szinte,mivel a fogfájás nem maradhat annyiba ..De kedden kiderül megyek egy dokihoz aki lehet tud valami nyugtatós módszert ami azért nem 50 ezer ft. Persze az is van nála,de rengeteg pénz,nem értem miért kell ennyit elkérni,ha segíteni akarnak ezzel?:S Na mindegy majd kiderül kedden mi az amiről beszélt telefonon,eléggé izgulok. Addig meg jóbarátom a fájdalomcsillapító.

Lúgosítást meg valamikor elkezdem,azt se tudom hogy kezdjem..:)

2012. szept. 22. 16:21
 14/16 A kérdező kommentje:

"fogorvost is kibírom egy kis pityergéssel"

na ez a baj amit én műveltem az nem pityergés az sírógörcs volt :)) Felnőtt ember létemre ennyire nem tudni kontrollálni egy viselkedést elég szégyen..

Te mennyi idős vagy? Mióta vagy gyógyult?

2012. szept. 22. 16:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Állítólag pánikbetegségből nem lehet meggyógyulni csak tünetmentes életet élni. 16 évesen kezdődött nálam, most 25 éves vagyok. Kb. 2 éve mondhatom azt hogy elértem a normális életminőséget. De nem tudom pontosan megmondani mert fokozatos volt a javulás és több módszert próbáltam eleinte.
2012. szept. 23. 17:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azóta?
2019. ápr. 26. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!