Mondjátok hogy nem kell fogorvoshoz mennem! Fontos elmennem? (16/l)
Figyelt kérdés
Anyu el akar vinni de szerintem semmi baja nincs, vagyis egy kicsit tényleg lyukas de hátul van nem látja senki és nem is fáj. Én szerintem ráér még később is, mert irtózom a fogorvostól.
Bal oldalt az utolsó előtti fogamról van szó:
2012. szept. 5. 22:57
1/40 anonim válasza:
Pedig most még megúszhatod egy töméssel. Nah de ha begyulladt és gyökérkezelni kell, arra nincs szó, az hogy tud fájni.
2/40 anonim válasza:
Az le van törve úgy, hogy szinte nincs teteje. Nagyon gázos, valszeg kihúzzák. Legjobb esetben is csapos töméssel lehet megmenteni, gyökérkezeléssel. El kéne menj, mert ordenáré randa és tuti büdös is a szád tőle...
3/40 anonim válasza:
De durva. :O Amúgy tele van fogkővel is a fogad...
4/40 anonim válasza:
Te jó ég!Még sose voltál fogorvosnál?Azt a fogat szerintem ki kell húzni,3 másikat meg tömni és a felső fogsort nem is láttuk.
5/40 anonim válasza:
hát ha ez neked kicsit lyukas...
én a helyedben most mennék, amíg nem fáj!
6/40 A kérdező kommentje:
Ohh, na ne szopassatok már!
Nem büdi a szám meg van rágó...
Ez az egy fogam rossz, milyen három másikat kell még tömni?
Fogkő? Hol?
Nem, még soha nem voltam, nem fáj, akkor minek?
2012. szept. 5. 23:34
8/40 anonim válasza:
De kib*szott igénytelen vagy lány létedre. Fujj.
Le kehet pontozni.
10/40 anonim válasza:
ha ez valóban a te fogad,nagyon nagyon el van hanyagolva.. szerintem az a "kicsit lyukas fog" szinte menthetetlen,tuti kihúzzák. szinte már alig van koronája. e mellett másik 3-at látom tömni kell,és nem láttuk valóban a felsőt! Dohányzol,vagy nem mosod? miért ilyenek a fogaid? ne értsd félre,nem rosszindulatból,de látszik,hogy valami probléma van genetikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!