Mondjátok hogy nem kell fogorvoshoz mennem! Fontos elmennem? (16/l)
Anyu el akar vinni de szerintem semmi baja nincs, vagyis egy kicsit tényleg lyukas de hátul van nem látja senki és nem is fáj. Én szerintem ráér még később is, mert irtózom a fogorvostól.
Bal oldalt az utolsó előtti fogamról van szó:
Nem még nem kell elmenni, hagy rohadjanak még.
Az egyiknek sanyi, jó esetben gyökérkezelés, de lehet, hogy húzzák...
Pár éven belül tuti el fogsz menni önként és nyüszítve.
Én a helyedben mindenképp elmennék, mert ez jobb nem lesz csak rosszabb! Sajnos régen ën is így hanyagoltam a fogorvost! És nagyon - nagyon megbántam! Hidd el te is megfogod! Holnap megyek hogy sajnos kihùzzák a 3. F
fogamat!
Ha gyorsan össze számolja mindenki a szájában lévő fogakat jó esetben 32 talál, 16 felül, 16 alul. Középtől számolva, ha csak a jobb oldalt nézzük 8 fog van beleértve a bölcsességet, de ha azt nem vesszük, mert 16 a kérdező, akkor is 7-nek kéne lenni. A képen mind két oldalon CSAK 6-6 fog van. Ezek egy része még tejfog. Elsőnek a nagyőrlők jönnek ki. Ahogy nézem, itt a két hátsón kívül, még mind tejfog, mert két kisőrlő is hiányzik a szájból! Viszont botrány, ahogy kinéz már most az a két hátsó, ami meg is fog már maradni.
Pont azokat rohasztják ki, úgy sem látszik címszóval, amivel meg kellene rágni a kaját, hogy ne tejbegrízt egyenek életük végéig.
DE MONDOM!!
Na de héé,neked rohad a fogad!!Ismered a fogkefét?
És azt hogy mire használják?
És van neked?
Ha nincs sürgősen vegyél!És fogkrém is kéne meg egy fogtömés!
Én is ezt mondtam, utolsó. :D
De törölték a válaszom, ahol bővebben ejtegettem, hogy miért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!