Mondjátok hogy nem kell fogorvoshoz mennem! Fontos elmennem? (16/l)
Anyu el akar vinni de szerintem semmi baja nincs, vagyis egy kicsit tényleg lyukas de hátul van nem látja senki és nem is fáj. Én szerintem ráér még később is, mert irtózom a fogorvostól.
Bal oldalt az utolsó előtti fogamról van szó:
És téged nem zavar, hogy így néznek ki a fogaid? Ezt egyszerűen nem tudom elhinni. Még ha "csak" a hátsók is.. (bár idővel ez vár az elsőkre is..) Ha rájuk nézel, nem undorít? Nem hányod el magad a saját, 16 évesen már rohadó fogaidat látva? Komolyan kérdezem. A fogaidból egy van, nem olyan, mint a haj, hogy á, kihullott, majd nő helyette másik. Nincs másik, egy van minden egyes fogadból. Ebből a fogsorból már most van, ami nem menthető.. És írod, hogy a felső sor még rosszabb.. úr isten. Ilyen fogakat a hajléktalanok gyerekein látni.
Én is félek a fogorvostól, sőt szerintem az emberek többsége, de ez már nem az a helyzet, amikor a félelemnek kéne döntenie. Vagy nem mész el soha, hanem megvárod, hogy kirohadjon, kihulljon az összes fogad? Nem vagy normális, ez tuti. Gratulálok. meg a nemtörődöm anyukádnak is, aki nem fogja, és rángatja el a gyerekét a fogorvoshoz.. Sőt, ahogy látom, kicsi korodban sem voltatok ott vendégek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!