Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mondjátok hogy nem kell...

Mondjátok hogy nem kell fogorvoshoz mennem! Fontos elmennem? (16/l)

Figyelt kérdés

Anyu el akar vinni de szerintem semmi baja nincs, vagyis egy kicsit tényleg lyukas de hátul van nem látja senki és nem is fáj. Én szerintem ráér még később is, mert irtózom a fogorvostól.

Bal oldalt az utolsó előtti fogamról van szó:

[link]

2012. szept. 5. 22:57
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Na jó, inkább csak akkor megyek majd ha fáj. Bátortalan vagyok.
2012. szept. 8. 15:22
 22/40 anonim ***** válasza:
77%
Nem fog senki unszolni, hogy menj el fogorvoshoz. Nem érdekel senkit, hogy kirohad az összes fogad és egy hajléktalan sem adná a farkát a szádba majd... De te tudod.
2012. szept. 8. 19:16
 23/40 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ennyi idősen az lenne a problémám hogy ki rakja vagy nem a számba, és nem is látszik hogy van rossz fogam, tehát az elméleted itt elbukott, de azért köszi. (y)
2012. szept. 9. 17:03
 24/40 anonim ***** válasza:
68%
Aha, és mindig ennyi idős maradsz (teljesen idióta vagy és a hozzáállásod is), mert 5 év múlva jobb lesz a helyzet... Fekete okádékok lesznek az első fogaid is...
2012. szept. 9. 18:11
 25/40 A kérdező kommentje:
Persze, mert ha hátul van rossz fogam akkor elől is az lesz. Ezt hol olvastad? És ne idiótázz le ha nem ismersz légyszíves.
2012. szept. 9. 18:28
 26/40 anonim ***** válasza:
78%
Ha a hátsókat hagyod megrohadni és nem mosol este fogat (te írtad), akkor tuti olyanok lesznek az elsők is idővel. Szép lassan mind...
2012. szept. 9. 20:33
 27/40 anonim ***** válasza:
74%

És téged nem zavar, hogy így néznek ki a fogaid? Ezt egyszerűen nem tudom elhinni. Még ha "csak" a hátsók is.. (bár idővel ez vár az elsőkre is..) Ha rájuk nézel, nem undorít? Nem hányod el magad a saját, 16 évesen már rohadó fogaidat látva? Komolyan kérdezem. A fogaidból egy van, nem olyan, mint a haj, hogy á, kihullott, majd nő helyette másik. Nincs másik, egy van minden egyes fogadból. Ebből a fogsorból már most van, ami nem menthető.. És írod, hogy a felső sor még rosszabb.. úr isten. Ilyen fogakat a hajléktalanok gyerekein látni.

Én is félek a fogorvostól, sőt szerintem az emberek többsége, de ez már nem az a helyzet, amikor a félelemnek kéne döntenie. Vagy nem mész el soha, hanem megvárod, hogy kirohadjon, kihulljon az összes fogad? Nem vagy normális, ez tuti. Gratulálok. meg a nemtörődöm anyukádnak is, aki nem fogja, és rángatja el a gyerekét a fogorvoshoz.. Sőt, ahogy látom, kicsi korodban sem voltatok ott vendégek..

2012. szept. 9. 20:43
 28/40 anonim ***** válasza:
38%
Durván megijedtem a kép láttán. A te érdeked, hogy elmenj. Nem fog fájni, az injekció kellemetlen, de nem vészes (mondom én, akinek igen komoly tűfóbiája van, de ha ésszel felfogod hogy ez kell, akkor veszed az akadályt). Én nem akarlak leundorítózni, meg lebaszni, hogy mekkora hülye vagy, a te szád, a te fogaid és még a fiúd sem vagyok, hogy nézzem, szóval a te döntésed engem nem érint, de idegenként mondom, mert hidd el jobban járnál: repülj a fogorvoshoz, mentsd meg a fogaidat. 16 évesen talán nem gondolsz bele komolyan, de később, mikor idősebb leszel fogsz még sírni, hogy miért nem törődtél a fogaiddal. Mikor már nem lesz mivel enned 30 évesen talán rájössz. És ilyen fogakkal közelebb állsz ehhez, mint hinnéd, ha most nem lépsz.
2012. szept. 10. 22:37
 29/40 anonim ***** válasza:
38%
Jézusmária. Ha kicsit nagyobb lenne a lyuk valamelyikfogadban, már az állkapcsod is kivillanna.
2012. szept. 12. 11:37
 30/40 anonim ***** válasza:
fuuuuuuuuuj
2012. szept. 12. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!