Mondjátok hogy nem kell fogorvoshoz mennem! Fontos elmennem? (16/l)
Figyelt kérdés
Anyu el akar vinni de szerintem semmi baja nincs, vagyis egy kicsit tényleg lyukas de hátul van nem látja senki és nem is fáj. Én szerintem ráér még később is, mert irtózom a fogorvostól.
Bal oldalt az utolsó előtti fogamról van szó:
2012. szept. 5. 22:57
11/40 anonim válasza:
Ja, lány, látom. Fuuuuuuuuuuuujjj.
12/40 anonim válasza:
Ez kamukédés, a fent nevezett fog is tejfog és az előtte lévő is. Ezek egy 9, max. 10 éves gyerek fogai.
7-esek sincsenek sehol, 12, max. 14 éves korban kint kellene lenniük.
13/40 A kérdező kommentje:
Ezek pedig nem tejfogak, esetenként dohányzom, de nem állandó jelleggel (értsd hetente 1-2 szál), reggelente megmosom, de este nem túl gyakran :/ rágózni szoktam általában. És lehet elmegyek majd. Gondolom az érzéstelenítőtől nem érzek semmit, de az hogy működik? Gondolom az fáj ahogy beadják. Le tudnátok írni hogy zajlik egy ilyen? Egyáltalán honnan tudom hova kell menni? (Mondjuk anyu lehet h. tudja) Csak odamegyek és mit mondjak?
2012. szept. 5. 23:48
14/40 anonim válasza:
Ne mondj semmit. Belenéz a szádba és hozzáfog magától. és a kerületednek megfelelően kell elmenni fogorvoshoz,te is tartozol valakihez. érzéstelenítés lehet többféleképpen,ráfújnak lidokaint,vagy inyjekcióval adják.
15/40 anonim válasza:
1. Miből gondolod, hogy pesti? (persze egy 'fővárosinak' az a világ az ország többi része az nomád hordák területe...)
2. Az "inyjekció" pedig helyesen: injekció.
16/40 anonim válasza:
MIND a 4 hátsó fogad lyukas!!!!!!!!!!!!! AZ egyik konkrétan már rohad, le van törve a széle, valószínű, hogy kapsz egy ideiglenes tömést, ami még kihúzza pár évig, aztán egy fogat kell oda beültetni, mivel ha cak kihúzzák az egész fogsoord el fog csúszni!!!!!!!!!!!! A többi fogad, ha jól látom, nem lyukas, csak el van színeződve, minél előbb el kellene menned orvoshoz, mivel egy fogimplantátum 60 ezer forinttól kezdődik, az sztk-ban pedig ingyen betömik még....
17/40 anonim válasza:
Ne velem vitatkozz,hanem neki adj tanácsot. és nem vagyok fővárosi ,hogy az legyen a "világom".. de ha te nem vagy az,ugyan úgy lehet rád mondani,hogy bunkó vagy ám :) az nem csak a pestiekre jellemző,hanem ált a magyarokra. Ne köss belém,hanem a kérdésre válaszolj.
18/40 anonim válasza:
Én már válaszoltam neki az első oldalon.
19/40 A kérdező kommentje:
Azt hiszem rá kell vennem magam, mert megnéztem felül és hátul még rosszabbak mint az alsó. Köszönöm a válaszokat
2012. szept. 6. 23:28
20/40 anonim válasza:
Örülök,hogy végre jobb belátásra tértél.Saját tapasztalat,hogy sokkal kevésbé gáz (időben!) fogtömésre és fogkő eltávolításra járni,mint gyökérkezelésre,foghúzásra meg fogpótlásos macerára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!