Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az fogínygyulladással feltétle...

Az fogínygyulladással feltétlenül fogorvoshoz kell menni?

Figyelt kérdés

2-3 napja fogínygyulladásom van. Vettem szájvizet rá, és gyakrabban mosok fogat, 3-4x egy nap.

Fogmosáskor fáj nagyon (egyébként is, de fogmosáskor jobban), de ennek ellenére azt a részt sem hagyom ki a fogmosás során, viszont ilyenkor vérzik az ínyem. Ez jó? Ilyenkor esetleg tisztul?

Pár napon belül számíthatok rá, hogy elmúlik a fájdalom, és helyre jön az ínyem?

Ha elmegyek fogorvoshoz, ő mit fog adni rá, mivel kezeli?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2012. szept. 8. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:
a fájó részt semmikép ne mosd mert csak rosszabb lesz amit ajánlok c vitamin citromlé fogínyvérzés ellen ,és esetleg szopogass félbevágott fokhagymát nekem rendbehozta fogmosás mellett.
2012. szept. 8. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:

A fokhagyma tényleg jó, de nekem a Lacalut fogkrém szépen összehúzta.

[link]

2012. szept. 9. 00:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Mosni kell, de puha sörtéjű fogkefével, vegyél Meridol vagy Paradontax fogkrémet és gyógyszertárban valamilyen fogínygyulladásra való gélt, de ha 1 hét múlva sem múlik, akkor menj el a fogászatra, ott pár napig ecsetelik, az a leghatásosabb és megmondják utána mivel kezeld.
2012. szept. 9. 07:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mitől van, de egy biztos meg kell szüntetni. Paradontax, Corsodyl ezek a legjobbak ez ügyben. Fogkő ha van, le kell szedetni, attól is lehet ínygyulladásod.
2012. szept. 9. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a problémám,kérlek szolj ha valami elmulasztotta.Koszonom.
2012. okt. 8. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Menjél orvoshoz, mert annak oka van, és azt kell megszüntetni!
2012. okt. 8. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!