Gyökérkezelésnél feltétlenül raknak be ideiglenes tömést? Röntgen minden esetben kell előtte?
Fájt a fogam, ezért elmentem a dokihoz. Kifúrta és gyökérkezelte, de nekem nyitva hagyta a kifúrt fogat. Abba nem fog belemenni a kaja? Fájdalomérzet várható?
És kezelés előtt nekem nem csináltak röntgent.
Nekem sem csinált előtte,akkor csinált röntgent csak mikor végleges tömés került bele,az kb. a 3.alkalommal volt,és akkor rendben volt.
Fájni nem fájt utána csak max pár órát de nem fájdalomcsillapítós történet.De sokszor olvastam itt hogy nem baj ha fáj utána sőt a dokinő nekem anno felajánlotta h ír cataflamot!
Akkor oké.
Már egy jópár éve volt egy gyokérkezelésem, de az a fogam előtte egyáltalán nem fájt. Azt sokat szívogattam mert zavart a lyuk, és most olvasom hogy sokaknak javasolta is a fogorvos. Nekem nem mondta, de most félnék is tőle, mert nem akarom hogya korábbi fájdalom visszajöjjön. És enni se nagyon merek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!