Meg fogok bolondulni hétfőig! Nem bírom, komolyan bele verem a fejemet a falba! Nagyon fáj! Mit kellene csináljak?
Nos csütörtökön voltam az sztk-ban,gyökérkezelte 2mp alatt a 2es fogamat elől.Tett bele vmi gipszes vagy gyógyszeres tömést,ami miután ittam 2 korty vizet el is olvasd.Tenap óta annyira fáj a fogam,aminek már csak a fele van meg,hogy hihetetlen.
Biztos,hogy be gyulladt mert egy fogról fáj az egész bal oldali fogsorom alul felül.Tegnap nem rendelt senki a fogászaton,a Szentkirályiba nem tudok menni,mert nem vagyok Pestre bejelentve,magánra meg nincs pénzem.Szedek dalacint ami gyulladás csökkentő,de csak a 2. szemnél tartok.Hétfő reggelig meg fogok örülni.Nem bírom,pedig elég nagy a fájdalom küszöböm,de ez:(:(
Mit kellen csinálnom?
Kétlem, hogy rajtad segítene bármilyen fogfájásra hatékony praktika. Ha ennyire fáj, akkor muszáj elmenni orvoshoz, ezt maximum enyhíteni tudod egy kicsit pokoli erős gyógyszerrel.
Egyik barátnőm mesélte, hogy ő a mentőket hívta fel és kért segítséget, hogy hová tudna elmenni ügyeletre. Talán az a végső megolás keres hasonló oldalakat, mint ez: [link] Hívd fel őket és kérdezd meg, milyen lehetőségeid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!