Nincsenek érzéseim, megfogok bolondúlni komolyan mondom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig avval foglalkoztam,hogy ki mit mond,beszóltak általánosba,hogy: fúj,dagadt vagy,ronda,sose lesz pasid,erre mit történt velem? Sok jópasi mondta,hogy szép vagyok,jó csaj,azóta lesz*rom,hogy ki mit mond,ha valaki beszól,egyszerűen nem esik rosszul. A gond ott kezdődik,hogy bele voltam zúgva egy fiúba,most viszont az a helyzet,hogy nem érzek se boldogságot,se szomorúságot,semmit. Szülinapomkor ez a fiú eljött este hozzám házhoz barátokkal,meglepett,akkor nem is örültem neki,semmi érzelem,senki/semmi iránt.Mi lehet velem? szörnyen rossz ez az egész :(( 16/L2012. júl. 17. 14:17
1/6 A kérdező kommentje:
Sokat sirtam miatta,most pedig meglepett szülinapomkor ajándékkal,csokor fehér rózsával és semmi érzelem hogy jólesett vagy valami :(
2012. júl. 17. 14:18
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy tenyleg ronda es dagadt vagy, egyeb otletem nincs. :/
3/6 anonim válasza:
sztem olyan sok sérelem ért, hogy felépítettél egy falat, elhatároztad, hogy nem fog érdekelni senki és ezért van, de én biztos vagyok benne, hogy el fog múlni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem mered elhinni hogy valakinek tetszhetsz, pedig egy ilyen gesztus biztos nem "kamu"!
5/6 Antimod válasza:
Biztos vannak érzéseid, csak nagyon mélyen eltemetted magadban. Védekeztél, mert bántottak. Most pedig nem mered átélni őket, mert attól félsz, mi lesz, ha valaki újra bánt, és nem akarod átélni a traumát, amin régen keresztülmentél.
Próbálj feloldódni, próbálj több teret engedni a pozitív érzéseidnek! Nem tudom, hogyan, ha semmi sem segít, érdemes pszichológushoz fordulnod ezzel, hidd el, nem szégyen.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem ego de nem vagyok dagadt és ronda.:) csak a fiúk voltak nagyképűek,mást is piszkáltak.. de ez nagyon rossz hogy nem érek semmi. főleg a szeretetet! köszönöm válaszokat!
2012. júl. 17. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!