Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mért van az hogy északára...

Mért van az hogy északára kezd el általában fájni a fogam? Napközben nincs rá idő? De most komolyan:DD

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 00:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez is lehet egyik ok. Az aktivitásod során a sok-sok információ mellett a fogfájásod csak az egyik. Az ingerküszöböd emelkedett.
2012. ápr. 28. 00:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem is így szokott lenni. Este elkezd fájni, beveszek rá fájdalomcsillapítót, vagy elmúlik mire elalszom, vagy nem, de másnap semmi baja, aztán este megint fáj..
2012. ápr. 28. 02:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ez ilyen, minden fájdalom éjszaka fáj a legjobban. :(

Én azt utálom leginkább, ha direkt pont akkor kezd fájni, amikor leteszem a fejem, hogy aludjak.. Ha kínomban felkelek, abbahagyja a dög.

De ha nem hagy aludni, menj orvoshoz, ne kínlódj át éjszakákat feleslegesen.

Jobbulást!

2012. ápr. 30. 00:11
 4/4 A kérdező kommentje:
lassan de biztosan elmegyek egyszer:D szüleim mindig mondják hogy mi van félsz a fogorvostól?nem.csak lusta vagyok kivárni a sorom..
2012. ápr. 30. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!