105net ERR_NAME_NOT_RESOLVED nem sikerült megtalálni a szervert hibaüzenet mit jelent? Lehet köze ahhoz, h google chrome-ot használok? Az a fura, h napközben tökjó, viszont általában este 10 körül kezd el szarakodni.
Talán engedélyezni kéne a NetBiost a TCP/IPv4 felett, öcsikém.
Kara kán bácsi.
Bocsika, nagyképű voltam, a NetBios-os manipuláció nálam sem segített, mert ugyanez a hiba jött elő nálam is, miután a T-Home-os szerelők - csomagváltás miatt - kicserélték a modememet egy Cisco modemrouterre.
A istennek sem akart menni a net, és kb. egy napi kínlódás után azt csináltam, hogy újratelepítettem a számítógépemben lévő wifi-kártya illesztőszoftverét.
Ez segített, most nincs gond a tartományi névkiszolgálók (DNS) konfigurációjával. Remélem ez így is marad.
...és ha végleg nem működik a dolog, akkor kérdezd meg a szolgáltatódat, hogy mik a DNS címek. Általában kettő szokott lenni. A T-Home-nál most ez:
84.2.44.1
84.2.46.1
Ezeket a TCP/IPv4 lapon kell beírni az automatikus DNS helyébe.
Vodafone DNS szerverek:
80.244.97.30
80.244.96.1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!