A google chrom-ban hogyan tudom elmenteni a könyvjelzőket?
Figyelt kérdés
Újra telepítem a gépem, de nem akarom hogy elvesszenek a könyvjelzők. hogyan tudom őket lementeni?2011. okt. 26. 20:15
1/5 anonim válasza:
url vonalon van egy ezüst színű csillag ha azon az oldalon vagy amit el akarsz menteni rákattintasz és a készre azt menti
2/5 A kérdező kommentje:
nem úgy menteni... hanem a gépet újra akarom telepíteni, de már sok mentett könyvjelző van a crome-ban. És azokat eltárolni hogyan tudom?
2011. okt. 26. 20:32
3/5 anonim válasza:
ha van gmail cíned akkor a csavarkulcs-beálítások személyesnél beállítod a szinkronizálást. :D
4/5 anonim válasza:
én így szoktam :
jobb fönt Csavarkulcs
Könyvjelzők
Könyvjelzőkezelő
Rendezés
Könyvjelzők exportálása HTML....
5/5 ASDLOLHHG válasza:
Csavarkulcs -> Könyvjelzők -> Könyvjelzőkezelő -> Rendezés(bal felső sarok) -> Könyvjelzők importálása HTML fálj-ba. És ezt a fájlt-t mentsd le pl. pendrivera és miután ujraraktad a gépet nyisdmeg megint ugyan ezt csak annyi eltéréssel hogy HTML-fálj-ból inportáld és amit elmettetél fálj-t ottkeresd ki és viszarakja neked a könyvjelzőkbe. Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!