Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan tudnám jó útra téríteni?

Hogyan tudnám jó útra téríteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A barátnőmnek (én is lány vagyok, csak simán barátnő) nyár elején raktak fel fogszabit, mert elég hülyén álltak a fogai, előtte nagyon szerette volna ő is, meg az anyukája is mondta neki hogy kellene. Mikor felrakták nagyon fájt neki, tiszta sebes volt a szája, alig tudott beszélni, de bíztattuk hogy nemsokára el fog múlni. 2 hét után már nem bírta és visszament az orvoshoz hogy csináljon vele valamit és csinált is és segített is valamennyit, de nem eleget. Volt olyan hogy annyira fájt a szája hogy már sírt. Utána mikor újabb 2 hét után volt állítattni a fogszabályzót még jobban fájt neki és már 1 hét után visszament hogy nagyon fáj és hogy csináljon valamit és a fogorvos beszólt neki valami olyasmit hogy nagyon nyafka és ne csinálja a hisztit és erre barátnőm otthagyta a fogorvost. Azóta nem ment hozzá vissza (kb 2 hónapja) és semmit nem csináltak a fogszabályzójával, sőt még fogat se szokott mosni, és nagyon csúnya és büdös neki. Valami olyasmit mondott hogy nem érdeklik a fogai, rohadjanak ki és legalább nem lesz mivel szenvedni.

Mondta neki az anyukája is hogy nem fontos hordani, menjen vissza szedesse le, de hajthatatlan. Én már mutattam neki képeket amin nagyon gusztustalan fogak vannak de az se hatotta meg. Igazából beszélni se lehet vele erről, mert egyből felkapja a vizet. Ez nem állapot hogy így marad, biztos lehet valamit tenni. Pszichológus tudna vele valamit kezdeni? Vagy mit lehetne mást csinálni? Bocsánat hogy hosszú lett.

2012. aug. 20. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Majd mikor protézis meg műfogsor kellesz,akkor majd fogja mondani,hogy bár csak törődött volna vele.
2012. aug. 20. 18:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Menjen el másik fogorvoshoz.Amúgy meg tényleg hisztizik ha két hónapig bírja.Menjen el másik dokihoz,bár az se lesz jó neki.Vidd el másik dokihoz,de előtte beszélj a dokival hogy hisztis pic.át viszel mond el amit leírtál és kérdezd meg tud e bánni vele.Nem viccelek meg lehet az ilyesmit beszélni a dokival aztán meg ha másképp nem megy anyukájával elcsaljátok tudta nélkül esetleg te is bemész egy kontrollra előtte.
2012. aug. 20. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!